fbpx

Skadecenter

SKADECENTER

Välkommen till vårt Skadecenter

Enkelt hantering och direkt kontakt med försäkringsbolagen 

 

När olyckan har varit framme eller när det helt enkelt behövs en reparation av ditt fordon finns vi till hands oavsett skada. Vi erbjuder våra kunder reparationer och besiktningar oavsett om du har bokat tid eller inte. Det betyder att du kan komma in till våra skadecenter direkt när du behöver det på drop in. Du kan även boka tid till oss. Våra verkstäder och skadecenter arbetar effektivt och smart när du besöker oss för att snabbt kunna fastställa hur vi kan hjälpa er. Vi reparerar personbilar men vår expertis sträcker sig även till transportbilar. Med andra ord är du välkommen in till oss oavsett vilken tid det är och oavsett om det gäller en personbil eller transportbil, våra skadecenter och verkstäder finns i Lund för din bekvämlighet. Besök oss idag för skadereparation och gratis besiktning av din bil eller transportbil- det ser vi till att göra under undersökningen så att du inte behöver betala extra för besiktningen. 

Bedömning och undersökning av skador

 

Först och främst ser vi till att undersöka hela din bil. Det gör vi oavsett om du kommer in till oss på drop in eller om du har en bokat tid hos oss. Under tiden vi undersöker ser vi till att samtidigt besikta din bil för att eventuellt uppmärksamma andra skador eller områden som behöver service. För oss är det viktigt att du blir varse om ditt fordon för att din körning ska bli så säker som möjligt. Du är välkommen till oss, ditt lokala skadecenter i Lund.

 

Kom direkt eller boka tid

Du kan också komma
utan tidsbokning

Bedömningen tar ca
20 minuter

Skadereparation

 

Vi är auktoriserade inom märkena Opel, Ds Automobiles, Citroën och Peugeot. Vi välkomnar dock självklart andra bilar och märken in till våra skadecenter och för service. Vi ser till att reparera bilens skador medan du erbjuds en lånebil under tiden. Hör av dig till oss idag för att veta mer om lånebilar under skadereparation.

 

 

Service

 

Förutom att erbjuda våra kunder och besökare ett auktoriserat skadecenter ser vi även till att erbjuda service under tiden som bilen repareras. Hos oss kan du även få ditt stenskott reparerat eller utbytt, det gör vi på studs för att skadorna inte ska bli mer omfattande och dyrare. Under sommaren kan det dessutom vara skönt och trevlig med AC i bilen, därför kan vi hjälpa dig med att montera och installera AC för att underlätta för din bilkörning under sommarperioden. Hos oss kan du även förvara dina däck på vår däckhotell. Vi ser till att tvätta dem och hålla dem fräscha tills det är dags för däckbyte. Glöm inte bort att vi även hanterar billackering för den som behöver förbättra eller byta ut lackeringen mot något nytt. 

Upphämtning av bilen

 

När reparationerna är färdiga och bilen är servad är det dags för upphämtning. När du lämnar in bilen får du ett preliminärt datum för när bilen är färdig. När allt är klart ser vi till att skicka iväg ett sms och ringa dig när du kan komma och hämta din ny-reparerade och servade bil. Det betyder att du kan planera din tid i lugn och ro. När allt är klart ser vi till att skicka iväg ett sms och ringa dig när du kan komma och hämta din ny-reparerade och servade bil. 

Navigeringsmeny

  [contact-form-7 404 "Hittades inte"]

  FÖRSÄKRINGSBOLAG

             • Trygghansa
             • if Skadeförsäkrings AB
             • IF Märkesförsäkring IMF
             • Folksam
             • Länsförsäkringar Skåne
             • Protector
             • Moderna Försäkringar
   • Ica Försäkring
   • Aktsam
   • Solid
   • Tre Kronor 
   • Dina försäkringar
   • Svensk Bilgaranti