fbpx

Inredning

utrustning till bilar autpgruppensyd

Bilinredningar och Bilutrustning

 

Vi på Autogruppen arbetar tillsammans med dig som kund tar fram den perfekta lösningen för era behov gällande bilservice och tillbehör. Vi samarbetar med leverantörer som har ett brett sortiment av bilutrustning inom områden som förarmiljö, säkerhet, elektronik, belysning och andra områden. Våra montörer och verkstad har en hög och bred kompetens med en lång erfarenhet inom ämnet. När inspirationen faller på och tankar om en förbättrad interiörskänsla finns vi tillhands.

I vissa fall kan du sakna ett verktyg eller produkter som ni inte visste att dessa ens existerade, därför kan du enkelt höra av dig för att få hjälp med vad som kan förhöja er körupplevelse. Vi arbetar professionell där säkerhet och trygghet är ett av våra viktiga förhållningssätt- därför kan vi garantera dig att vi erbjuder er samma känsla när ni besöker oss. Kontakta oss redan idag för att veta mer om inredning och tillbehör till er bil. 

Worksystem bilinredning autogruppensyd

Bilinredning

Bilinredning, serviceinredning, verkstadsinredning och modulsystem är benämningar på inredningar som hjälper dig att hålla saker på plats och skapar flexibla lösningar för arbetsredskapen i din transportbil.

takräcken autogruppensyd

Takutrustning

Med hjälp av ett takräcke kan man enkelt skapa utrymme och lasttillgänlighet på taket av transportbilen. Hos oss kan vi skapa många olika möjligheter för förvaring på taket, en kombination mellan lastrullar och lastbågar gör det enklare att lasta och lossa materialet på taket. Även stegar ingår i den här typen av bilutrustning om så önskas.

Belysning biltillbehör autogruppensyd

Belysning

När mörkret faller på är det viktigt att se till att lysa upp all inredning och utrustning i fordonet så att arbetet inte behöver vara beroende av solljus eller ficklampor. Med hjälp av interiörbelysning förenklas arbetet direkt genom att all inredning och belysning specialanpassas efter era behov och fordon.

varningsljus autogruppensyd

Varningsljus, Blixtljus

En del verksamheter kräver varningsljus och blixtljus i vardagen för ökad säkerhet. Vi har varningsljus och blixtljus till både lastbilar och företagsfordon. Snabbt och enkelt monterat för en säkrare framfart varje dag.

larm och säkerhet autogruppensyd

Larm, Säkerhet

Det är viktigt att skydda och försöka förhindra stölder av era specialanpassade företagsfordon. Med hjälp av ett larm i varje fordon blir det nästintill omöjligt att ta sig in obemärkt.

striping och foliering autogruppensyd

Striping, Foliering

Foliering är ett utmärkt sätt att marknadsföra sin verksamhet på. Hos oss tittar vi på olika lösningar för att kunna ta fram det som passar er och er verksamhet bäst. Vi hjälper er att framföra er verksamhet på bästa sätt.