fbpx

DS AUTOMOBILES

ds autogruppensyd lund

DS Automobiles

Sedan starten 2014 har det franska bilmärket DS Automobiles fortsatt att utvecklas på det exceptionella arvet från DS19 som lanserades för 60 år sedan. Sedan dess har DS Automobiles satsat på att leverera Avantgarde produkter som skriker innovation och teknologi. DS härstammar från Frankrike, Paris och förkroppsligar den lyxiga känslan och hantverket som finns i den franska bilindustrin.

Denna legendariska bil utsågs 2010 till Car of the Year av Top Gear Magazine och är idag fortfarande en solklart favorit bland premiumbilar. 2013 var Citroën DS3 återigen den mest sålda premium subcompact-bilen med 40% av marknadsandelen i Europa. Idag finns i stora delar av världen och fortsätter ständigt att utvecklas. 

 

Avantgardistiskt design

Avantgardism är ett stort nyckelord hos DS Automobiles och ser till att följas noggrant för att ständigt kunna överträffa kundens förväntningar. I sin extraordinära stil är DS sensuell och spektakulär. Bilen erbjuder finess och har en känsla för detaljer som leder till dess unika utseende och goda rykte.

Precis som DS gjorde 1955, kombinerar dagens DS anmärkningsvärd teknik, komfort och dynamik med högklassigt material och finess. Sedan dess går historien vidare och dessa två bokstäver fortsätter att stå för det finaste inom lyxbilar runt om i världen. För att garantera den lyxiga känslan använder sig DS Automobiles av autentiska material som aluminium på dörrdetaljer och metall på växelspaken och lädret. Materialet är inte det som gör bilen exklusiv utan det är hur DS har valt att placera dessa för att maximera känslan av lyx och komfort.

DS är ett av få bilmärken som erbjuder tre typer av läder, såsom fullnarvat nappaläder och semianilin-läder, vilket är en av världens finaste lädersorter som sällan används inom bilindustrin. Deras bakre märke är en ny DS-logotyp som föreställer den välkända Citroën-dubbla chevronen, i nutid och framtid kommer logotypen stå för luxuösa och exceptionella fordon. 

 

Dynamisk komfort & spektakulär teknologi

När det gäller komfort är DS kompromisslös. Förutom komforten som finns i den välplanerade klädseln valt av ädla material och massagestolarna satsar DS även på att skapa en lugn och stimulerande känsla bakom ratten. Motorerna är helt i linje med den dynamiska temperamentet och ser till att karaktärisera samtliga DS-modeller så att dem följer den höga standarden. Inom ämnet komfort ligger även miljöfrågan, DS presterar enligt förväntan och även under miljöperspektivet eftersom motorerna uppfyller Euro 6-reglerna. 

Den teknologiska intelligensen ser till att ha en ergonomisk effektivitet med intuitiva kontroller. Dess modernitet och uppkoppling är linje med dagen digitala värld och låter dig som förare och passagerare få känslan av den spektakulära teknologi som DS utlovar. 

Det finns många kvaliteter som kännetecknar att DS i dag är en högteknologisk produkt, nedan är bara ett par få exempel på vad komforten och teknologin kan göra för din körning: 

  • DS inger en futuristisk och banbrytande stil med LED-strålkastare.
  • Interiören på DS 5 för tankarna till ett flygplan med dess cockpit-känsla
  • Uppfällbara display och växelspakar vid ratten.
  • Uppkopplingsmöjligheter tack vare en pekskärm som kan kopplas till din smartphone och dess tillhörande tjänster.