fbpx

Hem

Alfa Romeo Guilia 'GT

Tjänstebilar

Kom in till oss och provkör någon av alla våra nya modeller

Teckna Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal med fasta förmånliga priser

Företagsleasing

Välj mellan olika modeller, paket, färger, fälgar och mycket mer

Bygg din transportbil

Konfigurera din transportbil precis som du vill ha den

Inredning

Inred era bilar för ett effektivare arbetsflöde

Skadecenter Skadecenter

Varmt välkommen till Autogruppens Företagssida
– Din auktoriserade bilhandlare för Företag!

AUTOGRUPPEN är ett familjeföretag som har över trettio års erfarenhet inom bilbranschen. Vi värnar om våra kunder och ser alltid till att alla besökare hos oss får ett varmt välkomnande.  Här finner du som kund och besökare bilar och transportbilar från PSA’s och FCA’s portfölj- Peugeot, Citroën och DS Automobiles samt Fiat, Abarth, Jeep och Alfa Romeo. I vårt breda sortiment hittar du allt ifrån transportbilar till otroligt fräscha tjänstebilar. Här finns något för alla! 

Hos oss som familjeföretag möter du alltid professionell, välutbildad och kunnig personal som arbetar för att finna de bästa lösningarna åt dig som kund och besökare. Vi ser till att möta dina förväntningar och era särskilda önskemål för att skapa en enklare vardag för dig och eller ditt företag. Vi har ett stort utbud av många olika modeller i varje märke vilket i sin tur ser till att möta alla möjliga olika förväntningar och krav. Hos oss erbjuder vi allt ifrån privatleasing och företagsleasing till bilförsäljning och service.

Vi erbjuder inte bara ett brett sortiment av bilar och olika modeller. Hos oss finns även allt för dig och din bil under ett och samma tak. Förutom bilförsäljning finner ni även bilverkstad, skadecenter, reservdelar, däckhotell och mycket mera.  Det leder till att vi har möjligheterna att erbjuda våra kunder helhetslösningar för att skapa trygghet, säkerhet och goda relationer. 

Autogruppen har med sina två anläggningar lokaliserade i Lund och Helsingborg kunnat erbjuda god service och hög kvalité sedan länge. Du är varmt välkommen till oss för rådgivning och visningar oavsett vilken lokal du väljer!

 

– TRYGGT & ENKELT

autogruppen i lund och helsingborg

Välj rätt, välj Autogruppen när du ska ha en bil till ditt företag

 

Att välja rätt bil eller verkstad är ett stort och viktigt beslut och kräver mycket åtanke. Autogruppen är auktoriserade för bilmärken som Peugeot, Citroën, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth samt Ds Automobiles. Trots det vill vi gärna inte begränsa oss utan vår erfarenhet sträcker sig så pass långt att vi även erbjuder service för alla möjliga bilar och modeller. Vi tycker att det är viktigt att kunna samla allt som rör bilar för att kunna erbjuda en allt-i-ett lösning för våra kunder. Det betyder att du kan vända dig till oss gällande allt som rör dig och din bil, allt från bilförsäljning till skadeverkstad. 

 

Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder att välja rätt bil eller tjänst som lever upp till våra kunders höga krav. Hos oss ser vi till att möta dessa krav genom att erbjuda ett brett sortiment och helhetslösningar som passar dig. För oss är det viktigt att förmedla att vi är en auktoriserad bilförsäljare eftersom det skapar en trygghet för dig som planerar att införskaffa ny bil. Våra bilar har sedan länge följt våra kunders höga krav vilket i sin tur leder till vårt goda rykte. Vi vet att trygghet och säkerhet spelar stor roll i ett ämne som detta och kan därför erbjuda precis det- och lite till.

Så när du är på jakt efter en ny bil eller söker en verkstad som hanterar allt ifrån små till stora reparationer då är du välkommen att kontakta oss för mer information om vårt utbud och tjänster. Vi finns till hands när du kräver god service och god kvalité.

 

– Auktoriserad återförsäljare