fbpx

Hämta och lämna

Hämta och lämna

Under vissa tider och omständigheter kan det vara skönt och behagligt att köpa bil för att därefter få leverans av den ända fram till dörren. Vår hemsida erbjuder möjligheter till att både granska bilen, läsa om den och även köpa den på plats på hemsidan. Därefter väljer ni själva om ni vill hämta den själva-eller om ni vill ha gratis hemleverans av bilen.

Vi erbjuder också att hämta och lämna din bil om du har bokat ett verkstadsbesök på någon av våra fullserviceanläggningar. Vi anpassar tjänsten för att du ska känna dig trygg samtidigt som din bil får det underhåll som den behöver.

Priser för hämta-lämna service varierar och beror på hur långt det är till närmaste fullserviceanläggning. För att få reda på ditt pris når du oss på 046-124000 eller på info@autogruppensyd.se.

Våra varumärken

Vårt bilsortiment är brett där vi erbjuder många olika typer av modeller och märken. Här kan ni få ta del av bland annat Jeep, Abarth, Fiat och Alfa Romeo. Vårt sortiment täcker även Ds Automobiles, Peugeot och Citroën. Våra olika modeller finner du på vår hemsida när du i lugn och ro kan scrolla igenom våra olika modeller. Vid frågor eller extra information går det mer än utmärkt att slå oss en signal.