Autogruppen LOGO Horizont

Fiat Doblo

Versioner

FIAT DOBLO

Från. 279 900 kr ex.moms

Fiat Professional - Doblo - Cinema Black
Fiat Professional - Doblo - Colossomeum Grey
Fiat Professional - Doblo - Gelato White
Fiat Professional - Doblo - Maestro Grey

Färger:

FIAT DOBLO CREWCAB

Från. 344 900 kr ex.moms

Fiat Doblo CrewCab - Maestro Grey
Fiat Doblo CrewCab - Colosseum Grey
Fiat Doblo CrewCab - Cinema Black
Fiat Doblo CrewCab - Gelato White

Färger:

Magic
Cargo

Magic Cargo-funktionen utökar mångsidigheten i fordonets interiör, så att du kan bära upp till 3 personer bak eller öka längden och arbetsvolymen. Högre lastkapacitet, ökad med +0,5 m3, en arbetslängd ≥ 1,80 m, kapacitet upp till 4,4 m3 och nyttolast upp till 1000 kg. Perfekt för dina dagliga jobb.

Läs mer
Tre
Drivlinor

Nya Doblò kommer i tre varianter: diesel- eller bensinmotor och en helt ny helelektrisk modell. Även med batteriet reduceras inte lastutrymmet jämfört med bensin- eller dieselversionerna, vilket ger stor flexibilitet och laddningskapacitet.

Läs mer
Magic
Mirror

Magic Mirror – en innovativ funktion som har kommit för att berika säkerheten och ADAS-utrustningen i nya Doblò. Den visar bilder tagna av 2 kameror på den 5-tums digitala backspegeln, en under den högra backspegeln och den andra ovanför de bakre dörrarna ger 3 olika vyer för att utföra alla manövrar på ett säkert sätt.

Läs mer
Advance
Driving

17 aktiva och passiva Advance Driving Assistance Systems hjälper dig att resa säkert. Med ADAS kommer du alltid att ha stöd under körning och i dina manövrar, vilket ger dig sinnesfrid att utföra din dagliga dag på jobbet.

Läs mer

KÖRLÄGEN

Optimera fordonets prestanda beroende på dina behov. I nya Fiat Professional Doblò har du 3 sätt att hantera fordonets prestanda och förbrukning: Normal, Eco och Power.

MAGIC PLUG

Optimera fordonets prestanda beroende på dina behov. I nya Fiat Professional Doblò har du 3 sätt att hantera fordonets prestanda och förbrukning: Normal, Eco och Power.

TILLHANDAHÅLLANDE EFFEKTIVITET

Den nya Fiat Professional E-Doblò har ett 50 kWh batteri och 100 kW effekt, som kan ge en räckvidd på upp till 280 km (WLTP-räckvidd) och med noll CO2-utsläpp (under körning). Dess kraftfulla Rapid Charge-system med 100kW laddar 80 % av ditt batteri på bara 30 minuter.

Innovativa funktioner

Play Video about Magic Cargo

Magic Cargo

Play Video about Magic Mirror

Magic Mirror

Play Video about Fiat Doblo - Infotainment

Infotainment

Play Video about Recharge

Recharge

Volymer

Fiat Doblo L1

SKÅP, L1

Nya Doblò erbjuder två olika längder och lastlösningar för att passa dina mest specifika behov. Välj Doblò Skåp L1 för dom mindre uppdragen.

Längd: 4403 mm

Volym (m3) med/utan Magic Cargo: 3,3 / 3,8
Fiat Doblo L2

SKÅP, L2

Nya Doblò erbjuder två olika längder och lastlösningar för att passa dina mest specifika behov. Välj Doblò Skåp L2  för dom större uppdragen.

Längd: 4753 mm

Volym (m3) med/utan Magic Cargo: 3,9 / 4,4

Vi hjälper dig med din bilaffär.

Autogruppen

Autogruppen grundades 1962 och är ett familjedrivet bolag. Företaget är agent och återförsäljare för ett flertal kända varumärken och bedriver en fullserviceanläggning med bilförsäljning, service, skadereparation, garantireparationer, rekonditionering, reservdelar och mycket mer.

Välkommen till Autogruppen, tryggt och enkelt.

Autogruppen

Gastelyckan,
Porfyrvägen 11, 224 78 Lund

Fiat
Alfa Romeo
Jeep

Autogruppen

Väla Centrum,
Marknadsvägen 9, 254 69 Ödåkra

Autogruppen

Stockholm,
Mätarvägen 12a, 196 37 Kungsängen

Vårt uppdrag ligger i att nå ut för att möta våra kunders behov, och vi lovar att ta oss an utmaningarna och revolutionera sätten på vilka vi kan fortsätta att uppfylla det uppdraget, även mitt i det oförutsedda.

Autogruppen som familjeföretag har också ett speciellt band med sina anställda. En familjär atmosfär, så avgörande för dagens teamorienterade ledningssystem, denna atmosfär sträcker sig till relationerna med andra anställda, och långa tjänsteutmärkelser är helt normen i familjeföretag.

Sverige Karta

Information

För detta varumärke är vi en auktoriserad skade- och serviceverkstad.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 – 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.