Varumärken hos Autogruppen

DS7 CROSSBACK

E-TENSE 4×4

EN Ny generation av elektrifierad teknik

Med tre kraftenheter - en turboladdad bensinmotor och två elmotorer som tillsammans producerar 300 hk, blir DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 en ny referens när det gäller att kombinera teknik, förfining och prestanda. Dessutom kommer fordonet att producera mellan 30-39 g/km CO2 och har en räckvidd med eldrift på 58 km (WLTP).

KÖR I FULLSTÄNDIG FRIHET

Ren och intensiv, när du kör ett 100 % elektriskt fordon är kraften tillgänglig omedelbart
— vilket säkerställer en mjuk, dynamisk och tyst körupplevelse.

E-SAVE

E-SAVE-funktionen sparar en energireserv i batterierna för framtida bruk. Det här läget är särskilt användbart när du förväntar dig en begränsad trafikzon som är reserverad enbart för “rena” miljöfordon.

Regenerativ bromsning

Inspirerad av och testad i Formel E, omvandlar regenerativ bromsning den kinetiska energin när du bromsar in till elektricitet och utökar därmed batteriernas räckvidd. Ett enkelt tryck på växelspaken aktiverar denna funktion som låter dig öka bilens räckvidd med upp till 20%.

OLIKA KÖRLÄGEN

Nollutsläppsläget,
aktiverat som standard, är idealiskt för resor i stadsområden. Du kan resa upp till 58km, med E-TENSE 4×4 300-versionen, utan att förbruka en droppe bensin. Absolut tystnad ombord, exceptionell lyhördhet: upplev nya förnimmelser.

Hybridläget,
låter dig köra vid vissa tidpunkter i el och vid andra tidpunkter med bensinmotor. Användbar både i stan och på motorvägen, ger dig optimal användning av el.

Aktivera SPORT-läget,
för att frigöra potentialen hos din DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Förbränningsmotorn kommer att leverera all sin kraft, assisterad av elmotorerna. Accelerera och upprepa: du når toppen av förarnjutning.

Endast tillgängligt på E-TENSE 4×4-versionen,
4×4- eller 4WD-läget förbättrar körbarheten på väg eller i svår terräng. Motorernas kraft är jämnt fördelad över alla fyra hjulen, vilket avsevärt förbättrar greppet oavsett om vägen du är på är slingrande, fuktig, lerig eller snöig.

FÖRDELAR MED E-TENSE PLUG-IN HYBRID

Läs mer om de olika fördelarna genom att dra musen på de olika bilderna.

DS7 - Körkomfort
Tystnad och körkomfort
Njut av tystnaden ombord under uppstartsfaserna eller i nollutsläppsläge.
En känsla av lugn förstärks av standarden med laminerade glas på E-TENSE-versionerna.
DS7 - Passar alla lägen
Åk överallt under alla omständigheter
Att välja plug-in hybrid innebär att ge dig själv friheten att röra dig i staden, även när trafiken är begränsad. Våra E-TENSE-versioner är utrustade med en ljusblå LED-belysning, som är placerad överst på vindrutan, för att indikera att det elektriska läget är aktiverat när du kör i miljözoner.
DS7 - Utsläpp
Utsläpp och förbrukning
Våra E-TENSE uppladdningsbara hybridmotorer har ett utsläpp och en förbrukning på: 39 - 30 g/km CO₂ på E-TENSE 4x4 300-motorn.
DS7 - Utrymmen
Lastmöjligheter
Våra ingenjörer har skapat en genialisk och unik arkitektur som bevarar bilens bagageutrymme och volym. Med en kapacitet på 555L är bagageutrymmet på E-TENSE-versionerna en av de största i PHEV-segmentet.
DS7 - Services
E-TENSE dedikerade tjänster
Karta över laddstationer i din omgivning, laddplanering med hjälp av din smartphone eller installation av en laddbox hemma: vi erbjuder många tjänster för att göra det enkelt för dig.
DS7 - Fyrhjulsdrift
En 4-hjulsdriven version
Med en elmotor fram (110 hk) och bak (113 hk) uppnår E-TENSE 4x4 300-motorn 300 hk för enastående prestanda.

NYCKELFUNKTIONER

Ta reda på mer om nyckelfunktionerna för DS7 E-TENSE PLUG-IN HYBRID genom att hålla över siffrorna 1-6.

 
1
2
3
4
5
6

TEKNIK OCH SOFISTIKATION

Samtidigt som vi behåller DNA och identitet för DS 7 CROSSBACK, har våra laddningsbara E-TENSE hybridversioner designats för optimal användarvänlighet.

Räckvidd & Laddning

DS 3 CROSSBACK E-TENSE erbjuder en räckvidd på 300 km (WLTP).— En kombination av prestanda och elegans.
Väderförhållanden, din hastighet och din körstil kan alla påverka räckvidden för ditt elfordon.
Ta reda på mer om de faktorer som kan påverka effektiviteten hos ditt batteri.

Hastighet

Hastigheten är den faktor som mest påverkar räckvidden för ditt plug-in hybridfordon. Vid låg hastighet, gynnas det elektriska läget. Det är viktigt att sänka hastigheten på motorvägar för att bevara synergin mellan el- och bensindrift.

Körstil och geografi

Din Körstil påverkar räckvidden för ditt plug-in hybridfordon. Förutom Eco-läget, som kan väljas från de 4 körlägena, så bjuder vi in dig till en sparsam körning. Användningen av regenerativ bromsning och flexibel körning sparar därmed upp till 15 % av förbrukningen, om du använder dina körlägen under rätt förhållanden.

Komfort och uppvärmning

Extrem värme eller isande kyla påverkar batteriernas kemiska reaktioner. Skillnaden i autonomi kopplad till uppvärmning kan variera upp till 35 % mellan vår och vinter. Att förvärma din bil är en av de mest effektiva lösningarna för att öka din batteritid vinter och sommar.

TILLBEHÖR

Utrusta och håll dig uppdaterad med de senaste tillbehören till din bil. Det finns allt från cykelhållare till fränare fälgar eller bagagerumsmattor.

DS - Styling
STYLINGTILLBEHÖR
DS - Komforttillbehör
KOMFORTTILLBEHÖR
DS3 - Tekniska tillbehör
TEKNIKTILLBEHÖR
DS3 - Friluftstillbehör
FRILUFTSTILLBEHÖR
DS3 - Skyddande tillbehör
SKYDDSTILLBEHÖR

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller
. .

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.