Varumärken hos Autogruppen

DS4 E-TENSE

Plug-in hybrid

— Finns nu att beställa

E-TENSE — Elektrifierad teknologi

En ny generation av mobilitet Njut av en ny körupplevelse med vår E-TENSE plug-in hybridteknik. Kombinationen av flexibilitet och dynamik samt av el och bensin ger ren körglädje och komfort.

Kör med fullständig frihet

Kraft och intensitet, när du kör ett 100 % elektriskt fordon är kraften tillgänglig omedelbart
— vilket säkerställer en mjuk, dynamisk och tyst körupplevelse.

Regenerativ bromsning

Den regenerativa bromstekniken gör att du kan återvinna energi och öka din räckvidd: under hastighetsminskning eller inbromsning omvandlas den kinetiska energin som produceras av DS 4 E-TENSEs hjul till elektricitet. Även om du får slut på batteri kan du fortsätta att använda regenerativ bromsning för att förbättra din bränsleförbrukning.

E-SAVE

Programmera E-SAVE för att lagra energi för att köra i 100 % elektriskt läge under de sista 10 eller 20 milen av din resa. Det betyder att du kan använda bensinmotorn när du kör på motorvägen och spara batteri för att köra runt i staden, även i områden där åtkomsten är begränsad för vissa typer av fordon
(t.ex. lågutsläppszoner).

VÄLJ DITT KÖRLÄGE

Våra E-TENSE-modeller har flera körlägen:

Elektriskt läge
Elektriskt läge, alltid valt som standard, gör att du kan minska bensinförbrukningen till ett minimum, perfekt för pendling. Upplev en ny sensation: tyst och fridfull inuti, med en kraftfull och lyhörd drivlina.

Hybridläge
Växlar automatiskt mellan 100 % elektrisk och 100 % bensin eller en kombination av de två när det behövs, Hybrid Mode anpassar sig till alla körförhållanden för bästa möjliga användning av elektrisk kraft.

Sportläge
Få ut det mesta av DS 4 E-TENSE:s kördynamik för intensiv körglädje, genom att aktivera Sport Mode och njuta av den kombinerade kraften från förbränningsmotorn och elmotorn när du vill, med optimerad kartläggning av gaspedalen, växling, styrning och adaptiv suspension.

Komfortläge
Baserat på Hybrid Mode, aktiverar detta DS ACTIVE SCAN SUSPENSION för att omedelbart justera hur hårt eller mjukt fjädringen är beroende på vägbanan, vilket garanterar dig maximal komfort.

FÖRDELAR MED E-TENSE : PLUG-IN HYBRIDTEKNOLOGI

DS4 - utsläpp
Utsläpp
Med en plug-in-hybridmotor på 225 hk kombinerar DS 4 E-TENSE låga utsläpp och minskad bränsleförbrukning. Det betyder att du kan spara pengar på bränsle, men också att du minskar din påverkan på miljön.
DS4 - tyst körning
Tyst, bekväm körning
I våra plug-in hybridbilar får du en tyst och helt flexibel körupplevelse. Den är både kraftfull och lyhörd, samtidigt som den erbjuder en smidig och bekväm upplevelse. När du kör i helt elektriskt läge tänds en blå LED i vindrutan. Det betyder att när du kör i zoner med ultralåga utsläpp (ULEZ) och andra begränsade områden kommer du att kunna visa att din bil är i elektriskt läge.
DS4 - dedikerade tjänster
Dedikerade E-TENSE tjänster
Njut av DS Automobiles-tjänster från din smartphone eller bil för att göra vardagen enklare: schemalägg laddning för att dra nytta av de bästa elpriserna och förvärm eller kyl din bil så att den har rätt temperatur när du börjar din resa.

Teknik och sofistikering

Våra E-TENSE plug-in hybrid modeller kombinerar den bästa expertisen inom teknik med en exceptionell prestanda.

Räckvidd & Laddning

Laddningen är avgörande för att dra full nytta av plug-in hybridteknik. För mer effektiv användning rekommenderar vi att du laddar din DS 4 E-TENSE dagligen. Olika faktorer kan påverka räckvidden för din plug-in hybridbil, såsom väderförhållanden, din hastighet och till och med din körstil.

hastighet

Hastigheten är en av de faktorer som mest påverkar räckvidden för din laddhybridbil. Fokusera på en konstant och måttlig hastighet för att maximera din bils räckvidd.

Temperaturkontroll och uppvärmning

Beroende på väderförhållandena så används bilens batteri för att kontrollera kupétemperaturen. På vintern kan energiförbrukningen vara 35 % högre än på våren, så du rekommenderas att värma eller kyla temperaturen inuti din plug-in hybrid medan den fortfarande laddas.

Körstil och höjd

Höjdförändringar på vägen och din körstil har en stark inverkan på räckvidden för din laddhybrid. Välj Hybrid Mode med de fyra tillgängliga körlägena, börja med sparsam körning och använd den regenerativa bromsningen för att få ut det mesta av ditt batteri och spara energi med upp till 15 %.

TILLBEHÖR

Utrusta och håll dig uppdaterad med de senaste tillbehören till din bil. Det finns allt från cykelhållare till fränare fälgar eller bagagerumsmattor.

DS - Styling
STYLINGTILLBEHÖR
DS - Komforttillbehör
KOMFORTTILLBEHÖR
DS3 - Tekniska tillbehör
TEKNIKTILLBEHÖR
DS3 - Friluftstillbehör
FRILUFTSTILLBEHÖR
DS3 - Skyddande tillbehör
SKYDDSTILLBEHÖR

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller
. .

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.