Varumärken hos Autogruppen

DS AUTOMOBILES

HYBRID ELLER ELEKTRISK? LITEN ELLER STOR? PRIVATLEASING ELLER KÖP? PRIVAT ELLER FÖRETAG?

modellER

Elektrisk, bensin eller hybrid? Upptäck och välj bland våra DS Automobiles bilar.

DAGS FÖR EN NY DS?

upptäck mer

SERVICETJÄNSTER

FAQ

De vanligaste frågorna och svaren

Fliken erbjudanden på vår webbplats är det bästa stället att börja. Här hittar du alla fantastiska erbjudanden som för närvarande är tillgängliga i ditt område. Vi rekommenderar också att du kontaktar oss på Autogruppen – din lokala återförsäljare eftersom enskilda återförsäljare ofta har specialerbjudanden på fordon.

För att spara papper har DS tagit beslutet att inte längre skriva ut broschyrer.

Du kan läsa mer från pris och produktfakta på våra modellsidor.

DS har en optimal serviceintervall som berörs lika mycket av tid som körsträcka.

Du bör serva ditt fordon baserat på antingen tid eller avstånd, beroende på vad som inträffar först. DS serviceintervall är var 12:e månad eller antingen 15 000 km eller

20 000 km, beroende på modell och motor.

Läs din handbok eller kontakta oss på Autogruppen, din lokala auktoriserade DS-återförsäljare för att avgöra vilka specifika serviceintervaller som gäller för din bil.

Vi ber dig att kontakta vår reservdelsavdelning så hjälper de dig med prisuppgifter, eventuella leveranstider och att beställa reservdelen till dig. Vid beställning förekommer oftast en förskottsbetalning då många utav reservdelarna ej kan returneras.

En nytillverkad bil täcks av alla DS garantier från och med första garantidatum som anges på garanticertifikatet, som finns i Garanti- och servicehäftet. Garantin gäller för den angivna perioden eller max 100 000 km, om inget annat gäller, enligt särskilda bestämmelser som du har fått kännedom om. För att olika reparationsarbeten ska kunna göras på din bil enligt DS garantier och utföras utan kostnad krävs att dessa utförs av verkstäder som är auktoriserade av märket DS.

. .

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.