Varumärken hos Autogruppen

Citroën SPACETOURER

– UPP TILL 9 PERSONER OMBORD

 

oändliga möjligheter

Citroën Spacetourer med sin förbättrade stil är idealisk för företagskunder som tillhandahåller stil och funktionalitet för passagerartransporttjänster.

Den finns också i en elektrisk version.

STIL & FUNKTIONALITET

Citroën Spacetourer - Optimerad höjd
Optimal höjd
Citroën Spacetourer har en takhöjd på 1899 mm vilket gör den bekväm att använda i alla situationer, särskilt på parkeringar och flygplatser. Tack vare sin elektrohydrauliska styrning och en svängcirkel på 12,4 m är Citroën Spacetourer ett smidigt fordon som uppfyller alla dina behov.
Citroën Spacetourer - Seats
7 till 9 platser
Spacetourer finns i 5309 mm längd och har 7/8/9 sittplatser. Denna bil är idealisk för att transportera professionella kunder eller kunder som har vissa behov av särskild transport, på ett komfortabelt sätt.
Citroën Spacetourer - Teknologi
Upp till 16 körhjälpmedel
Med upp till 16 förarassistanshjälpmedel säkerställer Citroën Spacetourer perfekta körförhållanden oavsett omständigheterna. Körningen görs enklare tack vare den 7-tums kapacitiv pekskärmen, som ger intuitiv tillgång till Citroën 3D Connect Nav och MirrorScreen-teknik som är kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

100% elektrisk mobilitet

ë-Spacetourer – 100% elektrisk är den idealiska elektriska partnern för mobilitetsbehoven i städer och förorter för alla proffs: en körsträcka på upp till 330 km (WLTP), en accelererad laddning på upp till 80% på 30 minuter, ett urval av konfigurationer som ger 7 till 9 platser för 100 % modularitet, körning i ë-komfortläge och tillgång till tjänster som underlättar vardagen med en elbil (fjärrladdningsprogrammering, reseplanering, mm)

ÄNNU MER BEKVÄMLIGHET MED EL

 

Citroën ë-SpaceTourer går utöver det vanliga, eftersom dess 100 % elektriska körning eliminerar vibrationer och motorljud. För att säkerställa optimal komfort, förinställ kabintemperaturen med appen My Citroën. ë-SpaceTourer ger exceptionell körkomfort. Dess dynamiska egenskaper framhävs av kraften hos elmotorn på 100 kW (136 hk), som gör att den når en maximal hastighet på 81 mph där det är lagligt tillåtet.

EN RÄCKVIDD PÅ UPP TILL 330 KILOMETER

Batteriet på 50 kWh erbjuder en räckvidd på 330 km* (räckvidden är beroende av nyttolast och driftsförhållanden).
Regenerativ bromsteknik används för att skörda energi som produceras under inbromsning eller retardation, vilket förlänger batteriets räckvidd. .

Elmotorn ger 136 hk och förare kan välja mellan 3 körlägen:

Eco (optimerar energiförbrukningen genom att begränsa vridmoment och effekt)​
Normal
Kraft (maximerar fordonets prestanda).
   *WLTP-testcykel

BEKVÄM LADDNING

ë-SpaceTourer tillhandahåller enkla och praktiska laddningslösningar. Få upp till 80 % batteriladdning på 30 minuter vid en offentlig laddningspunkt på 100 kW. Hemma, via en 7,4KW laddningspunkt för wallbox, med 32A-kabeln som levereras som standard med fordonet, tar en full laddning cirka 7 timmar och 30 minuter.

anslutningsmöjligheter

UPP TILL 16 KÖRHJÄLPMEDEL

Head-up-färgdisplayen, den adaptiva farthållaren och systemet för övervakning av döda vinkeln gör alla körningen enklare.

INTUITIV TEKNIK

Med Citroën Connect Nav och Mirror Play® har SpaceTourer Business intuitiva uppkopplade tjänster för dina affärsresor

MOTORALTERNATIV

Citroën ë-Spacetourer erbjuder en räckvidd på upp till 330kmon WLTP med sitt 50kWh batteri. Batteriet är garanterat i 8 år eller 160 000 km för 70 % av dess laddningskapacitet. Med motoreffekt på 100 kW (136hk) och ett vridmoment på 260 Nm.

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

.

.

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.