Varumärken hos Autogruppen

Citroën JUMPY

Årets Transportbil 2021

citroën business
hos autogruppen

Citroën Jumpy har allt som krävs för att tilltala både proffs och affärsanvändare genom att hitta den perfekta balansen mellan djärvhet, praktisk och komfort. Den har programmet CITROËN ADVANCED COMFORT®, designat för att erbjuda oöverträffad komfort och välbefinnande för varje passagerare. Med sin robusta design och färdiga attityd, tillför Citroën Jumpy en ny nivå av modernitet och personlighet till ditt företag.

TVÅ SKRÄDDARSYDDA VERSIONER

ANPASSAD FÖR VARJE YRKE

En riktig Partner till proffsen, Citroën Jumpy och ë-Jumpy kommer i 3 versioner som passar alla branscher. New Business, tillgänglig i L2 och L3, är speciellt designad för företag och deras anställda som måste göra långa resor eller många leveranser i tätorter.Business Premium-versionen finns som L2 storlek (4959 mm), speciellt anpassad för proffs som främst kör i city, men även i L3 storlek (5306 mm). Tack vare sin mindre höjd på 1895 mm eller med en höjd på 1935 mm med utökad lastkapacitet-versionerna kan Citroën Jumpy och ë-Jumpy enkelt ta sig in på alla parkeringsplatser som vanligtvis är svåråtkomliga för fordon av denna typ.

OPTIMERAD ARKITEKTUR

Citroën Jumpy är den idealiska partnern för proffs som söker efter ett verktyg som förenklar deras vardag. Smart, modern och funktionell, Citroën Jumpy riktar sig till ett brett spektrum av proffs. Oavsett om du är hantverkare, budbärare, eller inom byggsektorn eller i en tjänstebransch så finns det en version för dig! Effektiv, praktisk och ergonomisk, den har en senaste generationens modulära plattform. Med en lastkapacitet på upp till 1 400 kg, 6,6 m³ lastvolym och drar upp till 2,5 ton trailer, är Jumpy en tungviktare.

TRE STORLEKAR

Citroën Jumpy’s skåpbilssortiment är skräddarsytt för att täcka behoven hos många företag, oavsett om det är på byggarbetsplatser eller i städer. Den finns i 2 längder L2 (mellan) och L3 (lång). Citroën Jumpy är kompakt och praktiskt designad för stadslivet, vilket ger bättre rörlighet i staden.

MODULARITET

Citroën Jumpy är din allierade vän som optimerar din arbetsdag. Bekväm och säker, Citroën Jumpy är den idealiska partnern för proffs. Med tillvalet Moduwork kan Citroën Jumpy transportera föremål upp till 4 m långa. Du kan också välja en Crew Van, för att transportera upp till 6 personer samt last.

NYA CITROËN Ë-JUMPY

Citroën har precis presenterat ë-Jumpy, den idealiska el-partnern för att möta alla dina professionella mobilitetsbehov, allt från stadsresor till längre resor. Med en benchmark-räckvidd på 330 kilometer skakar denna skåpbil om segmentet för att erbjuda exceptionella anslutningsmöjligheter, körglädje och komfort.

100%
electric

Citroën Jumpy – 100% ëlectric är den idealiska elbilen för proffs som behöver köra både i staden och längre resor. Med en elektrisk räckvidd på upp till 330km och en snabbladdning på upp till 80 % på 30 minuter, utan att kompromissa med lastvolym, funktionalitet och utrustning, ger denna 100 % elektriska skåpbil dig en frihet att resa när du vill och inom miljö-zoner.

INGA KOMPROMISSER

Citroën ë-Jumpy matchar den fossildrivna versionen genom att inte kompromissa med användbar utrustning och funktionalitet. Batteriet har placerats i fordonets chassi:

– En dragvikt på 1000 kg
– En nyttolast på 1226 kg

RÄCKVIDD UPP TILL 330KM

Citroën ë-Jumpy – 100 % elektrisk finns i en batteristorlek:

Versionerna är utrustade med 75 kWh batteri
Batteriet är under garanti i 8 år eller 160 000 kilometer och har upp till 70 % laddningskapacitet.

LADDNINGS
LÖSNINGAR

Det finns flera laddningsalternativ:

100 kW offentlig laddning: upp till 80 % på 30 min för 50 kWh batteri och 45 min för 75 kWh

11 kW Wallbox: från 4h45 till 7h30 beroende på batteristorlek

7,4 kW Wallbox: från 7h till 11h20 beroende på batteristorlek

KÖRHJÄLPSFUNKTIONER

Citroën ë-Jumpy erbjuder flera körhjälpfunktioner:

  • Förenklar körningen med Heap-up display i färg, parkeringsassistansen Top Rear Vision, Grip Control.
  • Underlättar körningen med igenkänning av hastighetsskyltar, dödavinkelvarnare.
  • Förebygger olycksrisken med trötthetsvarnare och Active Safety Brake.

16 körhjälpsfunktioner

Den här utrustningen varnar dig när det finns risk för kollision. Varningen hjälper dig också att hålla säkra avstånd.

Varnar så snart hinder upptäcks framför dig. Utan någon reaktion från dig bromsar säkerhetsbromsen automatiskt fordonet.

Den här tekniken håller automatiskt en förinställd hastighet, modererad i förhållande till avståndet mellan ditt fordon och det framförvarande fordonet.

Den upptäcker hastighetsskyltar och hastighetsgränsen som din farthållares hastighet. Den upptäcker också STOP- och inträdesskyltar.

Detta hjälpmedel låter dig låsa, låsa upp och starta ditt fordon, allt detta med nycklarna i fickan.

Så fort du växlar till backväxeln låter kameran dig se bakom fordonet och erbjuder en 180′ vy.

Den här utrustningen upptäcker farliga svängningsrörelser och använder bromsarna för att stabilisera ditt släp.

När bromspedalen släpps upp förhindrar detta system oönskade rörelser av fordonet.

Med detta extra ljus ökas sikten och säkerheten i kurvor och korsningar.

Detta håller fordonet i låg hastighet när man navigerar på svåra vägytor. Det ger kontroll och säkerhet, även i branta sluttningar.

Efter två timmars körning över en viss hastighet är en kort paus rekommenderad. Indikationen är till för att påminna dig om att det är bra att ta en kort paus under din körning.

Om man närmar sig linjen utan att använda blinkers, kommer styrningen att motstyra gradvis för att hålla fordonet i sin ursprungliga fil.

Den här varningen bedömer ditt vaksamhetstillstånd genom att identifiera avvikelser i körbanan från vägmarkeringarna, vilket är mycket användbart på exempelvis motorvägar.

Ett orange ljus i hörnet av speglarna indikerar närvaron av ett fordon i din dödavinkel.

Ett system som är till för nattkörning. Så snart bilar upptäcks växlar systemet från helljus till halvljus och vice versa.

Head-up-displayen projicerar viktig körinformation i färg på en transparent skärm i förarens synfält.

100% ELEKTRISK

– Elkörning som är energisk, smidig och tyst.
– Elmotoreffekt på 100kW (136hk) och ett vridmoment på 260Nm är tillgänglig från 0km/h.
– Tyst motor
– Inga växlingar
– En batterieffekt på 75kWh.

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

PROFESIONELL SERVICE FÖR PROFFS

AUTOGRUPPEN, DIN AUKTORISERADE MÄRKESVERKSTAD

Våra auktoriserade verkstäder använder alltid original reservdelar och mekaniker som är certifierade för att serva din Citroën, något som är viktigt för din bils livslängd.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller
. .

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.