Varumärken hos Autogruppen

Citroën JUMPER

NYA CITROËN Ë-JUMPER – 100 % ELEKTRISK

citroën business
hos autogruppen

Citroën Jumper och ë-Jumper har allt som krävs för att tilltala både proffs och affärsanvändare genom att hitta den perfekta balansen mellan djärvhet, praktisk och komfort. Med sin robusta design och färdiga attityd, tillför Citroën Jumper och ë-Jumper en ny nivå av modernitet och personlighet till ditt företag.

CITROËN Ë-JUMPER

FÖR ÄNNU BÄTTRE KOMFORT

Citroën Jumper-serien finns i 4 längder och 3 höjder, har en nyttolast på upp till 1870 kg, en lastvolym på upp till 17 m3, med en totalt tillåten vikt för upp till 4 ton. Nya Citroën ë-Jumper – 100 % ëlectric finns i 3 längder, med en nyttolast på upp till 1150 kg på skåpbilarna och en volym på upp till 15 m3. Citroën Jumpers stora dörrar har designats och formats för enkel lastning. Sortimentet är anpassat till olika branscher och användningsområden.

. .

Designad för proffs

Citroën Jumper är designad för proffs som arbetar långa pass i stadsområden eller reser regelbundet mellan städer. Den sticker ut på grund av sin höga körkomfort och dess många körhjälpmedel. Särskilt anmärkningsvärt är backkameran och säkerhetspaketet som inkluderar Active Safety Brake, Filhållningsassistent, Helljus automatisk, automatiska vindrutetorkare och igenkänning och rekommendation av hastighetsskyltar. 

*Utrustningen kan skilja sig beroende på version.

OPTIMERAD SÄKERHET

Med sina karakteristiska svarta hjulhus har Citroën Jumper designats speciellt för proffs i krävande arbetsförhållanden, till exempel de som behöver transportera utrustning och kollegor till arbetsplatser där åtkomsten ibland kan vara svår. För att säkerställa optimal säkerhet för både passagerarna och lasten har den en skyddspanel under motorn och stänkskydd fram och bak. Komfort är också en prioritet, som tillhandahålls av luftkonditionering och ett ventilerat handskfack fram, Bluetooth och USB-uttag samt farthållare.

RÄTT STORLEK FÖR DITT FÖRETAG

Behöver du en modern, bekväm och rymlig skåpbil som arbetsredskap? Du kan lita på Citroën Jumper. Finns i flera versioner, med 4 längder, 3 hjulbaser och 3 höjder. En mångsidighet som kan tillfredsställa alla affärer!

4 längder:
• L1 (4.963 m)
• L2 (5.413 m)
• L3 (5.998 m)
• L4 (6.363 m)

3 hjulbaser:
• 3 m (L1),
• 3 450 m (L2)
• 4 035 m (L3 och L4)

3 höjder:
• 2 254 m (H1)
• 2 522 (H2)
• 2 760 m (H3)

EN ANPASSAD KOMFORT

Trots sin kraftfulla stil ger Citroën Jumper en fridfull körupplevelse. Njut av ett absolut lugn i kabinen tack vare förbättrad ljudisolering. Med sin fjädring, kör hur du vill utan att bli störd av gupp eller gropar under färd. Slutligen kan du koppla av med bekväma sittplatser designade enligt Advanced Comfort-programmet. Dessutom, om du väljer ë-Jumpy, kan du vara säker på att få uppleva den mest fridfulla körningen

Skrivplattan

Citroën Jumper och ë-Jumpers centralt monterade utdragbara skrivplatta kan användas för att säkra dina papper, smartphone eller surfplatta.
infällbart kontor

Framsätet har en inbyggd hylla i baksidan av mittsätet som förvandlas till ett skrivbord när det fälls ned.

SMART FÖRVARING

Citroën Jumpers hytt är packad med 13 smarta förvaringsfack, inklusive ett kylt samt låsbart handskfack och robusta mugghållare.

INTUITIV TEKNIK

Säkerheten är av största vikt ombord på Citroën Jumper. Den levereras med upp till 11 körhjälpmedel för att göra alla dina resor enklare.

Njut av dess många funktioner som Citroën Connect Box* för att spåra din bränsleförbrukning eller hitta ditt fordons plats.

*inte tillgängligt på Citroën ë-Jumper.

FÖRDELARNA MED DEN 100% ELEKTRISKA VERSIONEN

Citroën ë-Jumpy är skräddarsydd och gör det möjligt för proffs att välja den version som är rätt för dem, med en batterikapacitet på  70 kWh. En räckvidd (upp till 330km (WLTP*) tar hand om alla dagliga resor, inklusive de som är i låga utsläppszoner — med reducerade driftskostnader.
Njut av resor i ë-komfortläge tack vare dess smidiga körning och tystnad.

*Provisoriska data, med förbehåll för godkännande

ë-Mode

Nya Citroën ë-Jumper 100 % elektrisk — ger dig körkomfort utan vibrationer och buller. Den ger verklig körglädje tack vare det ë-lägets smidighet och vridmomentet som finns vid uppstart. Användbar elektrisk information visas på innerspegeln, vilket gör att föraren med en snabb överblick kan se:

• Batteriets laddningsnivå i procent.

• Växel: Drive, Neutral, Back,

• Aktuell nivå (A), spänning (V) batteriet.

• “Go green”-indikatorn, som visas vid start och meddelar att fordonet har startat framgångsrikt.

BATTERI

Nya ë-Jumpy är tillgänglig med en batteristorlek:

• 70 kWh batteri med en räckvidd på upp till 330 kilometer (WLTP kombinerad cykel*)

• WLTP-certifiering avslutad med en nyttolast på cirka 50 %.

• Det elektriska batteriet är garanterat i 8 år eller
160 000 kilometer för 70 % av laddningskapaciteten.

*preliminära data, med förbehåll för godkännande

LADDLÖSNINGAR

Flera laddningsalternativ finns tillgängliga för Citroën ë-Jumper:

• Privat eller offentlig accelererad laddning med wallbox (från 3,7 till 22 kW) som kräver en typ 3-kabel och laddar på ca: 9 timmar med 70 kWh-batteriet

• Snabb (DC) Laddning på en offentlig terminal upp till 50 kW med en typ 4-kabel som redan är integrerad i terminalen som gör att 80 % av batterierna kan laddas på 1 timme.

MOTORALTERNATIV

100% ELEKTRISK

Motoreffekt på 90kW (120hk) / 260Nm med litiumjonbatteri:

70 kWh batteri med en räckvidd på upp till 330 km på (WLTP)


Tre körläge:
• D (Kör)
• N (neutral)
• R (Back)

CHASSI

eller

PÅBYGGNATION?

Citroën Jumper finns även som:

― Kranflak

― Volymskåp

― Chassi Flak

Med många olika tillval för att kunna anpassas just efter din verksamhets behov. Läs mer nedan för att få upp mer information kring alla tillval, chassin och påbyggnationer.

CHASSI

eller

PÅBYGGNATION?

Citroën Jumper finns även som:

― Kranflak

― Volymskåp

― Chassi Flak

Med många olika tillval för att kunna anpassas just efter din verksamhets behov. Läs mer nedan för att få upp mer information kring alla tillval, chassin och påbyggnationer.

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.