Varumärken hos Autogruppen

CITROËN c5

AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

EN UNIK LOOK — ​
C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Från utsidan skiljer flera designdetaljer C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid från bensin- och dieselversioner. Framtill har de främre stötfångarinsatserna och Airbumps® anodiserad blå kant, vilket ger en unik signatur till dess böjda siluett. På vänster sida av bakluckan betecknar "Hybrid"-märket den nya Plug-in Hybrid-drivlinan.
Stiliserade "H"-logotyper finns också på båda framvingarna.

EN SUV SOM REFLEKTERAR DIG

Njut av tystnaden med 100% elektrisk körning, äventyrlig terrängkörning med GripControl eller njut av två nivåer av LED-signaturlampor

Citroën C5 Aircross - Hybrid designad för dig
En hybrid designad för dig
Kombinera miljömedvetenhet med körglädje med C5 Aircross SUV Plug-in hybrid.
Njut av tystnaden med 100 % elektrisk körning för dina dagliga resor och låt dess 180hk bensinmotor ta dig ännu längre. Dra nytta av dedikerade tjänster inklusive laddningsschemaläggning och förkonditionering av kabintemperatur via MyCitroën-appen.
Citroën C5 Aircross - Utförande
EN UTSEENDEFRÅGA
Med sin robusta men ändå slanka front, bär C5 Aircross SUV identiteten av märkets senaste modeller, med två nivåer av LED-signaturlampor. Dess stora fönster och panoramasoltak framhäver ytterligare dess siluett.
Citroën C5 Aircross - Äventyr
För äventyret i dig
Med Citroën C5 Aircross SUV har komfort och äventyr aldrig gått så bra ihop. Den anpassar sig till alla typer av terräng med Grip Control. Tillsammans med Advanced Comfort-säten blir även de ojämna vägarna bekväma. Låt denna kombination av körteknik ta dig till alla dina destinationer.
. .

EN UNIK IDENTITET

C5 Aircross SUV är 4,50 m lång med en rundad siluett och utstrålar elegans. Baksidan som är bred och upprätt, föreslår dess riktmärke, en bagagerumsvolym (580 till 720 liter). Dess bakljus, inställda i relief med 4 avlånga 3D LED-moduler, ger modellen karaktär och en bred hållning.

EN DJÄRV DESIGN

Citroën C5 Aircross SUV sticker ut med sin starka och dynamiska personlighet. Den ger en frisk fläkt till SUV-marknaden med sin robusta och uttrycksfulla frontdesign.

EN FÄNGANDE SILHUETT

Citroën C5 Aircross SUV utmärker sig för sin unika attityd både inifrån och ut. Dess självsäkra exteriörstil matchar perfekt balansen i dess siluett, med dess flytande linjer och karaktärsfulla funktioner som Airbump®-panelerna.

INTUITIVA LJUS

På framsidan representerar integreringen av fiskben och den tvåskiktiga belysningen varumärkets nya identitet. Automatisk strålkastarstyrning som växlar från helljus till halvljus gör att du kan köra säkert på natten.

OSLAGBAR KOMFORT

SUV:n med den bästa mångsidigheten i sitt segment.

asd
maximera din upplevelse ombord
Citroën C5 Aircross SUV erbjuder innovativ komfort. Utöver dess rymlighet och uppmärksamheten på att maximera inre ljus, drar passagerarna nytta av exceptionell isolering från yttre störningar.
asd
PROGRESSIV HYDRAULISK FJÄDRING
Citroën C5 Aircross SUV erbjuder oöverträffad körkomfort via sitt fjädringssystem.
Denna innovation filtrerar och absorberar större och mindre ojämnheter för att ge de åkande känslan av att flyga smidigt över vägen.
Citroën C5 Aircross SUV - ADVANCED COMFORT SEATS
komfortsäten
Citroën C5 Aircross SUV:s framsäten har designats speciellt för att erbjuda dig en helt ny reseupplevelse. Tack vare Advanced Comfort®-teknologin, som kombinerar ett högdensitetsskum i hjärtat av sätet och ett 15 mm förtjockat texturerat skum på ytan, garanteras du en mjuk men ändå stödjande sits.

DEN MEST MODULÄRA SUVEN
I SITT SEGMENT

Med sina tre individuella skjutbara och fällbara baksäten i fullskalig storlek är Citroën C5 Aircross SUV den mest modulära SUV:n i sitt segment.

Stolarna har fem ligglägen och kan även glida bakåt och framåt och är justerbara över 150 mm, vilket gör att du kan optimera innerutrymmet som du vill. De ger samma komfortnivå för alla tre passagerare på rad två.

Baksätena kan också fällas platt, vilket optimerar bagageutrymmet genom att erbjuda ett plant golv för att underlätta lastningen.

modularitet och utrymme

C5 Aircross SUV är mycket modulär och anpassar sig efter dina behov och helgaktiviteter med upp till 1 630 liter lastutrymme. Med Citroën C5 Aircross SUV behöver du inte kompromissa, att transportera barn eller skrymmande föremål har aldrig varit enklare.

INTUITIV TEKNIK

19 förarsystem

Var säker inuti Citroën C5 Aircross SUV.
Dess många körhjälpmedel gör dina resor enklare.

6 anslutningsmöjligheter

Med Citroën C5 Aircross SUV blir din smartphone ett med bilen. Hitta dina favoritappar med Mirror Screen.

*Klicka på bilderna för mer information

Motoralternativ


LADDNINGSBAR HYBRID

– 80 kW elmotor
– Puretech 180 S&S bensinmotor
– 225 hk kombinerad effekt 32g/km CO2-utsläpp (WLTP)

Motoralternativ


LADDNINGSBAR HYBRID

– 80 kW elmotor
– Puretech 180 S&S bensinmotor
– 225 hk kombinerad effekt 32g/km CO2-utsläpp (WLTP)

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

3D-EFFEKT PÅ BAKSIDAN

Precis som med frontljusen uttrycker bakljussignaturen hos Grand C4 SpaceTourer omedelbart sin personlighet med en alltmer hypnotisk optik. Dess LED-ljus med 3D-effekt skapar djup som förstärker fordonets bakre profil.

ELEGANT
DESIGN

När du reser som familj vill alla ha sitt eget utrymme och det är precis vad Citroën Grand C4 SpaceTourer ger. Elegant designad, vackert trimmad och ljus, detta är en plats för att koppla av och njuta av åkturen, med innovativa, praktiska detaljer och en plats för allt. En lycklig balans mellan mångsidighet och premiumkvalitet. Citroën Grand C4 SpaceTourer har en obestridlig stil som förstärker dess starka men ändå slanka siluett. Dess glänsande svarta vinklar bak, kantade med krom, ger en exklusiv men modern touch, medan de silverfärgade takbågarna pryder karossen och förstärker dess elegans.

ETT DYNAMISKT UTSEENDE

Grand C4 SpaceTourer har en premium frontend. Den har en ljussignatur i tre nivåer som är typisk för nya Citroën-modeller. Märkets emblem sträcker sig till kanterna och omger varselljusen i krom, för att bredda fordonets profil framtill.

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.