Varumärken hos Autogruppen

Citroën C4

Grand Spacetourer

vunnit otaliga utmärkelser i famljebilstester

Du väljer Citroën Grand C4 Spacetourer för att det är en väldigt mysig familjebil med listiga lösningar. Citroën har investerat hela sitt kunnande i Citroën Grand C4 Spacetourer, en familjebil med sju platser som är helt anpassad efter dagens behov. Smarta körhjälpsfunktioner, körglädje, bekväm för alla passagerare (programmet CITROËN ADVANCED COMFORT®) och mycket bränsleeffektiv.

KOMFORT OCH RYMD

Grand C4 Spacetourer integrerar Citroën Advanced Comfort®-programmet

Citroën C4 Grand Spacetourer - Touchscreen
Två skärmar
Med sin breda instrumentpanel har Grand C4 Spacetourer två skärmar. Den första är ett 7-tums pekskärmsgränssnitt genom vilket du kan komma åt Citroën Connect Navigation, som låter dig prata och navigera utan att ta blicken från vägen. Den 12-tums HD panoramabildskärmen visar viktig körinformation.
Citroën C4 Grand Spacetoure - Design
Fantastiska vyer
Vid ratten på Grand C4 Spacetourer förbättrar panoramavindrutan din sikt och hjälper till att bada interiören i ljus. Oavsett var du sitter inne i fordonet har du alltid en fantastisk utsikt över landskapet utanför.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Tillbehör
Lounge-liknande
Ta plats ombord på Grand C4 Spacetourer och njut av oöverträffad modularitet. Njut av tiden tillsammans med din familj i dess extremt rymliga och ljusa kupé, oavsett resa. Välkommen till din lounge på hjul.
. .

ELEGANS OCH EN MODERN STIL

Grand C4 Spacetourer har eleganta kurvor med flödande linjer och en bestämd karaktär. För att kunna erbjuda oförglömliga resor har fordonet imponerande volymer, som går hela vägen upp till enorma 2 181 liter lastutrymme när andra och tredje sätesraden är nedfällda. Den har också breda säten för varje passagerare, oändligt med förvaringsutrymme och oöverträffad anslutning. Fronten har en ljussignatur i tre nivåer, symbolen för dagens Citroëns. Dess silvergrå takbågar ger sann stil och elegans.

3D-EFFEKT PÅ BAKSIDAN

Precis som med frontljusen uttrycker bakljussignaturen hos Grand C4 SpaceTourer omedelbart sin personlighet med en alltmer hypnotisk optik. Dess LED-ljus med 3D-effekt skapar djup som förstärker fordonets bakre profil.

ELEGANT
DESIGN

När du reser som familj vill alla ha sitt eget utrymme och det är precis vad Citroën Grand C4 SpaceTourer ger. Elegant designad, vackert trimmad och ljus, detta är en plats för att koppla av och njuta av åkturen, med innovativa, praktiska detaljer och en plats för allt. En lycklig balans mellan mångsidighet och premiumkvalitet. Citroën Grand C4 SpaceTourer har en obestridlig stil som förstärker dess starka men ändå slanka siluett. Dess glänsande svarta vinklar bak, kantade med krom, ger en exklusiv men modern touch, medan de silverfärgade takbågarna pryder karossen och förstärker dess elegans.

ETT DYNAMISKT UTSEENDE

Grand C4 SpaceTourer har en premium frontend. Den har en ljussignatur i tre nivåer som är typisk för nya Citroën-modeller. Märkets emblem sträcker sig till kanterna och omger varselljusen i krom, för att bredda fordonets profil framtill.

KOMFORT OCH RYMD

Grand C4 SpaceTourer har 5 individuella fällbara baksäten inklusive 3 fällbara och skjutbara säten i samma storlek i andra raden och en bagageutrymme med en kapacitet på upp till 704 liter. Grand C4 SpaceTourer integrerar Citroën Advanced Comfort®-programmet i sin interiör, kännetecknad av “kokong”-effekten som skapas av ljudisoleringen, den fridfulla och väl upplysta atmosfären, det praktiska, fjädringen för väghållning och körkomfort, och fordonets intuitiva anslutning.

Citroën C4 Grand Spacetourer - Elektronisk Bagagelucka
HANDS-FREE BAGAGELUCKA
Utöver den motoriserade bakluckan bak monterad på vissa versioner, har Grand C4 Spacetourer en innovativ handsfree-lucka för enkel åtkomst när du har händerna fulla. Sätt foten framför sensorn under den bakre stötfångaren för att öppna eller stänga luckan. Detta ger dig mycket enkel åtkomst till ditt nya fordons höga breda bagageutrymme.
More
Citroën C4 Grand Spacetourer - Ljusinsläpp
LJUSINSLÄPP
Grand C4 SpaceTourer har en panoramavindruta som svämmar över kupén med ljus. Denna oöverträffade ljusstyrka ökar sikten för alla passagerare. I kombination med panoramaglastaket släpper det in en stor mängd ljus i kupén och förstärker känslan av rymd och öppenhet mot utsidan.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Bagagelucka
RYMLIGT BAGAGEUTRYMME
Grand C4 Spacetourer har ett bagageutrymme på upp till 704 liter. Du kan också transportera långa föremål tack vare det plana golvet som sträcker sig upp till 2,50m. Grand C4 Spacetourer är designad för att vara funktionell och har gott om förvaringsutrymme: framtill finns ett ventilerat handskfack, central förvaring med USB-uttag och en stor central förvaringsbox (avtagbar på automatiska versioner) med ett skjutbart lock placerat mellan framsätena . Slutligen finns det förvaringsutrymmen under framsätena för dina personliga saker. På baksidan hittar du två golvluckor försedda med överdrag, samt förvaringsfickor för framsätena.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Elektronisk Bagagelucka
HANDS-FREE BAGAGELUCKA
Utöver den motoriserade bakluckan bak monterad på vissa versioner, har Grand C4 Spacetourer en innovativ handsfree-lucka för enkel åtkomst när du har händerna fulla. Sätt foten framför sensorn under den bakre stötfångaren för att öppna eller stänga luckan. Detta ger dig mycket enkel åtkomst till ditt nya fordons höga breda bagageutrymme.
More
Citroën C4 Grand Spacetourer - Ljusinsläpp
LJUSINSLÄPP
Grand C4 SpaceTourer har en panoramavindruta som svämmar över kupén med ljus. Denna oöverträffade ljusstyrka ökar sikten för alla passagerare. I kombination med panoramaglastaket släpper det in en stor mängd ljus i kupén och förstärker känslan av rymd och öppenhet mot utsidan.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Bagagelucka
RYMLIGT BAGAGEUTRYMME
Grand C4 Spacetourer har ett bagageutrymme på upp till 704 liter. Du kan också transportera långa föremål tack vare det plana golvet som sträcker sig upp till 2,50m. Grand C4 Spacetourer är designad för att vara funktionell och har gott om förvaringsutrymme: framtill finns ett ventilerat handskfack, central förvaring med USB-uttag och en stor central förvaringsbox (avtagbar på automatiska versioner) med ett skjutbart lock placerat mellan framsätena.

VERKLIG SINNESFRID

TEKNIK & FÖRARASSISTANS

Citroën C4 Grand Spacetourer - Adaptive Cruise Control
Adaptiv Farthållare
Med hjälp av en kamera och en radar känner systemet av bilen framför och bibehåller automatiskt det säkerhetsavstånd som föraren valt genom att ansätta bromsen och gaspedalen, tills fordonet stannar helt. Fordonet kan också köra iväg igen utan att föraren vidtar någon åtgärd.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Electronic Parking Brake
Parkeringsbroms
Den elektriska parkeringsbromsen ansätts automatiskt när motorn stängs av och släpps när fordonet kör av. Denna broms kan också aktiveras och lossas manuellt genom att manövrera knappen.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Backkamera
Backkamera
När backväxeln är ilagd ger kameran utsikt bakom fordonet på pekskärmen, förstärkt med färgade linjer, samt en rekonstruerad 180' bild av dess bakre omgivning. När du närmar dig ett hinder zoomar kameran in automatiskt.
Citroën C4 Grand Spacetourer - 360 Park Assist
360° PARK ASSIST
360° Park Assist ger dig en fågelperspektivbild av alla dolda hinder runt dig, bakåtsikt för exakt backning eller panoramavyer framifrån.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Kollisionsvarning
Kollisionsvarning
Systemet varnar föraren om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon i hastigheter från 30 km/h. Detta händer precis innan automatisk bromsning utlöses. Efter en kollision aktiveras bromsarna automatiskt för att immobilisera fordonet och undvika en följdolycka.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Active Safety Brake
Säkerhetsbroms
Detta nödbromssystem minskar risken för kollisioner. Den fungerar från hastigheter på 5 km/h med fasta eller rörliga föremål och med fotgängare. Om risk för kollision upptäcks varnar systemet föraren. Om föraren inte reagerar bromsar systemet automatiskt.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Park Assist
Parkeringssensorer
Detta system låter föraren veta hur nära hindren är på sidorna av bilen vid manövrering. Den använder information från sensorerna på de främre och bakre stötfångarna, kombinerat med fordonets bana.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Filhållningsassistent
Filhållningsassistent
Detta system använder en kamera som känner igen solida och brutna linjer på vägen. Om man närmar sig linjen utan att blinkersen aktiveras, motstyrs styrningen gradvis för att hålla fordonet i det ursprungliga körfältet. Detta hjälper till att bekämpa bristande vakenhet från förarens sida.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Blind Spot
Dödavinkeln
Övervakningssystemet varnar dig med en orange lysdiod i hörnet av dörrspegeln om det finns ett fordon i din döda vinkel.
Citroën C4 - Hillassist
Hillassist
Detta system förhindrar alla oönskade rörelser av fordonet i en sluttning när bromspedalen släpps. Hill Start Assist fungerar i lutningar på mer än 3 % genom att stabilisera fordonet i cirka två sekunder.
Citroën C4 - Kurvljus
Kurvljus
Detta ger en extra ljusstråle på insidan av kurvan för att öka synligheten och säkerheten i kurvor och i hörn.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Coffebreak
Fikapaus
Detta system skickar en varning om att ta en paus om du har kört i två timmar oavbrutet i höga hastigheter.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Drivers Attention
Drivers Attention
Driver Attention Alert kan analysera förarens uppmärksamhet och fordonsbana och skicka en varning vid behov. Användbar på motorvägar och långa resor.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Backkamera
Automatiskt helljus
Beroende på trafiken växlar det intelligenta helljus-systemet automatiskt mellan helljus och halvljus när fordon upptäcks som närmar sig från motsatt riktning eller gör omkörningar. Det ger optimal blixt när du kör på natten.
Citroën C4 Grand Spacetourer - Adaptive Cruise Control
Adaptiv Farthållare
Citroën C4 Grand Spacetourer - Backkamera
Backkamera
Citroën C4 Grand Spacetourer - 360 Park Assist
360° PARK ASSIST
Citroën C4 Grand Spacetourer - Kollisionsvarning
Kollisionsvarning
Citroën C4 Grand Spacetourer - Active Safety Brake
Säkerhetsbroms
Citroën C4 Grand Spacetourer - Park Assist
Parkeringssensorer
Citroën C4 Grand Spacetourer - Filhållningsassistent
Filhållningsassistent
Citroën C4 Grand Spacetourer - Blind Spot
Dödavinkeln
Citroën C4 Grand Spacetourer - Backkamera
Automatiskt helljus

*Bläddra genom att klicka på de smala sidorna.

håll familjen uppkopplad

CITROËN CONNECT NAV
Från väderförhållanden till 3D-navigering, dra fördel av Citroën Connect Nav för att göra dina resor enklare och hantera dina budgeterade körsträckor.

CITROËN CONNECT ASSIST
Tack vare Citroën Connect Box med dess kostnadsfria, integrerade nöd- och assistanstjänst, kan du vara lugn alla tider på dygnet, alla dagar i veckan.

CITROËN CONNECT PLAY
Från din smartphone, spegla dina appar och innehåll på 7″ färgpekskärmen.

CITROËN CONNECT NAV

Grand C4 SpaceTourer kommer med Citroën Connect Nav, det 3D-anslutna navigationen som använder 7″ pekskärmen. För enkel användning har den röstigenkänning så att du kan använda navigeringen, din telefon och media utan att ta blicken från vägen. 

DIN
SMARTPHONE PÅ
PEKSKÄRMEN

Med Mirror Screen, använder du USB-uttaget för att ansluta din smartphone för att duplicera dess skärm på 7-tums pekskärmen. Sedan kan dina kompatibla appar nås via Apple CarPlay™ och Android Auto. Lyssna på din musik, läs dina texter eller få åtkomst till navigeringsappar för att få ut det mesta av dina resor.

NÖD-
OCH
ASSISTANSSERVICE

För optimal säkerhet kommer C4 Grand Spacetourer med Citroën Connect Box. Detta erbjuder en integrerad GPS-spårad nöd- och assistanstjänst. Lämplig hjälp kan därför skickas till dig, antingen automatiskt eller genom att en passagerare i fordonet trycker på SOS-knappen. Den är tillgänglig dygnet runt och kräver inget abonnemang.

EFFEKTIVA MOTORER

Nya C4 öppnar för valmöjligheter tack vare möjligheten till tre olika drivlinor, antingen 100% elektrisk, bensin eller diesel. Välj din nya C4 och välj sedan din föredragna drivlina – helt enkelt

Citroën C4 Grand Spacetourer finns tillgänglig med en BlueHDi 130hk-motor med
Start & Stop och en 6-växlad manuell låda eller en 8-växlad EAT8 automatisk växellåda.

EFFEKTIVA MOTORER

Nya C4 öppnar för valmöjligheter tack vare möjligheten till tre olika drivlinor, antingen 100% elektrisk, bensin eller diesel. Välj din nya C4 och välj sedan din föredragna drivlina – helt enkelt

Citroën C4 Grand Spacetourer finns tillgänglig med en BlueHDi 130hk-motor med
Start & Stop och en 6-växlad manuell låda eller en 8-växlad EAT8 automatisk växellåda.

TILLBEHÖR

ETT BRETT SORTIMENT FÖR ATT MÖTA DINA BEHOV

Dra nytta av det breda utbudet av tillbehör som finns med Citroën C4 Grand Spacetourer. Behöver du utrymme för att transportera ditt bagage? Välj från ett komplett utbud av takstänger och lådor. Vill du köra en Citroën som speglar dig? Uttryck din personlighet med de många anpassningstillbehör som finns tillgängliga.

TILLBEHÖR

ETT BRETT SORTIMENT FÖR ATT MÖTA DINA BEHOV

Dra nytta av det breda utbudet av tillbehör som finns med Citroën C4 Grand Spacetourer. Behöver du utrymme för att transportera ditt bagage? Välj från ett komplett utbud av takstänger och lådor. Vill du köra en Citroën som speglar dig? Uttryck din personlighet med de många anpassningstillbehör som finns tillgängliga.

TILLBEHÖR

ETT BRETT SORTIMENT FÖR ATT MÖTA DINA BEHOV

Dra nytta av det breda utbudet av tillbehör som finns med Citroën C4 Grand Spacetourer. Behöver du utrymme för att transportera ditt bagage? Välj från ett komplett utbud av takstänger och lådor. Vill du köra en Citroën som speglar dig? Uttryck din personlighet med de många anpassningstillbehör som finns tillgängliga.

TILLBEHÖR

ETT BRETT SORTIMENT FÖR ATT MÖTA DINA BEHOV

Dra nytta av det breda utbudet av tillbehör som finns med Citroën C4 Grand Spacetourer. Behöver du utrymme för att transportera ditt bagage? Välj från ett komplett utbud av takstänger och lådor. Vill du köra en Citroën som speglar dig? Uttryck din personlighet med de många anpassningstillbehör som finns tillgängliga.

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.