Varumärken hos Autogruppen

Citroën NYA c4

OPËN THE WAY

NY DESIGN OCH KOMFORT

Nya Citroën C4 bygger på en rik 92-årig historia inom segmentet kompakt halvkombi, med över 12,5 miljoner försäljningar under den perioden. Sedan 1928 har tio generationer av Citroën hatchbacks tillverkats. Med sin hybrid-design ombildar NYA C4 dagens hatchback-historia.

. .

INNOVATIV, KOMFORTABEL, HELT ELEKTRISK

Citroën C4 - Comfortable Interior
En bekväm interiör
Det är svårt att konkurrera med Citroën när det kommer till komfort. Med sin Advanced Comfort Technology och Citroën Advanced Comfort Suspension-system erbjuder nya C4 en unikt bekväm upplevelse i bilen. Exklusivt så har nya Citroën C4 en Smart Pad Support, vilket gör att passagerarna kan njuta av sitt innehåll surfplattan på ett säkert sätt.
Citroën C4 - Electric Charging
100% elektrisk. 0% CO2
Nya Citroën ë-C4 personifierar modern, innovativ elektrisk rörlighet, samtidigt som den erbjuder exceptionell komfort och mångsidighet. Nya ë-C4 electric är definitionen av mobilitet i ë-komfortklassen med sin elektriska räckvidd, tystgående körupplevelse och de tre olika tre körlägena.
Citroën C4 - Hatch Reveal
En lång hatchback-historia
Nya Citroën C4 bygger på en rik 92-årig historia inom segmentet kompakt halvkombi, med över 12,5 miljoner försäljningar under den perioden. Sedan 1928 har tio generationer av Citroën hatchbacks tillverkats. Med sin hybrid-design ombildar NYA C4 dagens hatchback-historia.​

100% ELECTRIC Ë-C4

Nya Citroën ë-C4 electric låter dig köra i helelektriskt läge dagligen. Njut av att vara fri från buller och vibrationer från vägytor och från omvärldens stress. Res i fred, i en kokongliknande miljö där alla yttre påfrestningar filtreras bort. Njut av den tysta körupplevelsen, med sin direkta acceleration och mjuka fjädring, vilket ger dig verklig körglädje. Känn dig som hemma i de mjuka, välkomnande Advanced Comfort-sätena, omgivna av den noggrant designade ergonomin, med gränssnitt och dedikerade tjänster som integreras perfekt i ditt liv.

FÖRHÖJD KOMFORTUPPLEVELSE

CITROËN ADVANCED COMFORT

Citroën C4 - Drive Comfort
KÖRKOMFORT
Nya Citroën C4 är utrustad med Citroëns berömda fjädring med innovativa Progressive Hydraulic Cushions® som ger överlägsen körkomfort.
Citroën C4 - Seatcomfort
SITTKOMFORT
Innovation som bara finns hos Citroën, Advanced Comfort-säten som omfattar: 15 mm tjockare skumgummi som är både mjukt och ger bra stöd. Skumgummi med hög densitet som ger optimal komfort, genom att dämpa vibrationer och genom sin fasta form som har lång livslängd.
Citroën C4 - Everyday Comfort
VARDAGSKOMFORT
Nya C4 erbjuder kompakta yttermått för att behålla smidigheten som behövs i de dagliga resorna. Samtidigt erbjuds ett generöst utrymme i kupén, inklusive utmärkt benutrymme i baksätet (198 mm).
More
Citroën C4 - Sinnescomfort
SINNESKOMFORT
Nya C4 finns med ett stort elektrisk glastak som släpper in mycket ljus i kupén.
More
Citroën C4 - Usage Comfort
ANVÄNDARKOMFORT
I nya C4 förstärks komforten av 20 förarassistansfunktioner som gör bilen smidigare att köra och som underlättar för föraren i trafiken.
More

TEKNIK, SÄKERHET OCH KÖRHJÄLP

För verklig sinnesfrid är nya C4:or utrustade med 16 senaste generationens lättanvända förarassistanstekniker. De kan styras från ratten eller från bilens pekskärmsplatta och har utvecklats för att både förbättra körsäkerheten och förstärka komforten ombord.

VERKLIG SINNESFRID

MED 16 LÄTTANVÄNDA FÖRARASSISTANSTEKNIKER

Citroën C4 - Head-up Display
Heads-Up Display
Med hjälp av en genomskinlig panel för att visa viktig körinformation (aktuell och rekommenderad hastighet, farthållare eller hastighetsbegränsare, navigationsvägledning och kollisionsriskvarning) inom förarens synfält, hjälper Color Head-Up-displayen föraren att hålla ögonen på väg.
Citroën C4 - Adaptive Cruisecontrol
Adaptiv Farthållare
Med hjälp av en kamera och en radar känner systemet av bilen framför och bibehåller automatiskt det säkerhetsavstånd som föraren valt genom att ansätta bromsen och gaspedalen, tills fordonet stannar helt. Fordonet kan också köra iväg igen utan att föraren vidtar någon åtgärd.
Citroën C4 - Skyltavläsning
Skyltavläsning
Detta system informerar föraren om den aktuella hastighetsgränsen. När kameran upptäcker en hastighetsbegränsningsskylt kan föraren acceptera den rekommenderade hastigheten och göra den till sin farthållare eller hastighetsbegränsare.
Citroën C4 - Elektronisk Parkeringsbroms
Parkeringsbroms
Den elektriska parkeringsbromsen ansätts automatiskt när motorn stängs av och släpps när fordonet kör av. Denna broms kan också aktiveras och lossas manuellt genom att manövrera knappen.
Citroën C4 - Backkamera
Backkamera
När backväxeln är ilagd ger kameran utsikt bakom fordonet på pekskärmen, förstärkt med färgade linjer, samt en rekonstruerad 180' bild av dess bakre omgivning. När du närmar dig ett hinder zoomar kameran in automatiskt.
Citroën C4 - Keyless Entry
Keyless
Bekvämt och genialt, du kan nu låsa, låsa upp och starta ditt fordon utan att ta ut nyckeln. Fordonet känner igen sin förare när de närmar sig.
Citroën C4 - Kollisionsvarnare
Kollisionsvarning
Systemet varnar föraren om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon i hastigheter från 30 km/h. Detta händer precis innan automatisk bromsning utlöses. Efter en kollision aktiveras bromsarna automatiskt för att immobilisera fordonet och undvika en följdolycka.
Citroën C4 - Aktiv säkerhetsbroms
Säkerhetsbroms
Detta nödbromssystem minskar risken för kollisioner. Den fungerar från hastigheter på 5 km/h med fasta eller rörliga föremål och med fotgängare. Om risk för kollision upptäcks varnar systemet föraren. Om föraren inte reagerar bromsar systemet automatiskt.
Citroën C4 - Parkeringssensorer
Parkeringssensorer
Detta system låter föraren veta hur nära hindren är på sidorna av bilen vid manövrering. Den använder information från sensorerna på de främre och bakre stötfångarna, kombinerat med fordonets bana.
Citroën C4 - Filhållningsassistent
Filhållningsassistent
Detta system använder en kamera som känner igen solida och brutna linjer på vägen. Om man närmar sig linjen utan att blinkersen aktiveras, motstyrs styrningen gradvis för att hålla fordonet i det ursprungliga körfältet. Detta hjälper till att bekämpa bristande vakenhet från förarens sida.
Citroën C4 - Dödavinkeln varning
Dödavinkeln
Övervakningssystemet varnar dig med en orange lysdiod i hörnet av dörrspegeln om det finns ett fordon i din döda vinkel.
Citroën C4 - Hillassist
Hillassist
Detta system förhindrar alla oönskade rörelser av fordonet i en sluttning när bromspedalen släpps. Hill Start Assist fungerar i lutningar på mer än 3 % genom att stabilisera fordonet i cirka två sekunder.
Citroën C4 - Kurvljus
Kurvljus
Detta ger en extra ljusstråle på insidan av kurvan för att öka synligheten och säkerheten i kurvor och i hörn.
Citroën C4 - Coffe Break Alert
Fikapaus
Detta system skickar en varning om att ta en paus om du har kört i två timmar oavbrutet i höga hastigheter.
Citroën C4 - Drivers Attention
Drivers Attention
Driver Attention Alert kan analysera förarens uppmärksamhet och fordonsbana och skicka en varning vid behov. Användbar på motorvägar och långa resor.
Citroën C4 - Helljus automatic
Automatiskt helljus
Beroende på trafiken växlar det intelligenta helljus-systemet automatiskt mellan helljus och halvljus när fordon upptäcks som närmar sig från motsatt riktning eller gör omkörningar. Det ger optimal blixt när du kör på natten.

håll dig uppkopplad

För sömlös kontinuitet mellan den digitala världen och bilen är nya Citroën C4 utrustad med en 10-tums pekskärm med röstaktivering. Som bilens nervcentrum kan du använda detta för att komma åt den allra senaste generationen Citroën Nav 3D navigationssystem. Kombinerat med tjänster som placering av bensinstationer och parkeringar och lokala sevärdheter.

 

Den är kompatibel med Android Auto TM och Apple CarPlay ® och duplicerar kompatibla appar från din smartphone till surfplattan med pekskärm.

10'' PEKSKÄRM

Ombord har Nya Citroën C4 en stor ramlös 10-tums pekskärm i mitten av instrumentbrädan. Denna högupplösta pekskärm låter dig konfigurera fordonet och komma åt multimediasystemet, såväl som telefon, luftkonditionering och navigationsfunktioner. Röstigenkänning teknik är också tillgänglig, vilket säkerställer att du kan använda systemet säkert och utan ansträngning.

citroën carplay

Connect Play with Mirror Screen-funktionen låter dig komma åt utvalda appar från din kompatibla smartphone via USB-anslutningen. Du kan spela din musik och poddsändningar, skicka och ta emot meddelanden, komma åt kartor och enkelt styra din smartphone och dess kompatibla appar direkt från bilens pekskärm. Apparna kan även styras via din telefons inbyggda röstassistent. Citroën Connect Play fungerar med Apple CarPlay ® och Android Auto TM.

NY C4 FÖR FÖRETAG

UTÖKA VERKSAMHETEN

Nya Citroën C4 är perfekt för företag och är din potentiella tjänstebil tack vare sin exceptionella interiörkomfort och valet av antingen 100 % el-, bensin- eller dieseldrivlinor.

Nya ë-C4 Electric gör att tjänstebilsägare kan köra i helelektriskt läge på en daglig basis. Njut av att vara isolerad från buller och vibrationer från vägytor och från omvärldens stress. Res i lugn och ro, i en kokongliknande miljö där alla yttre påfrestningar filtreras bort och njut av den tysta körupplevelsen, med sin direkta acceleration och mjuka fjädring.

EFFEKTIVA MOTORER

Nya C4 öppnar för valmöjligheter tack vare möjligheten till tre olika drivlinor, antingen 100% elektrisk, bensin eller diesel. Välj din nya C4 och välj sedan din föredragna drivlina – helt enkelt

Ny generation Euro 6D dieselmotorer från 110 hk till 130 hk:
• BlueHDi 110 S&S 6-växlad manuell
• BlueHDi 130 S&S EAT8 8-växlad automatisk

TILLBEHÖR

ETT BRETT SORTIMENT FÖR ATT MÖTA DINA BEHOV

Dra nytta av det breda utbudet av tillbehör som finns med NYA C4 och NYAë-C4, såsom de specifika laddningskablarna för att matcha din laddnings situation i hemmet. Behöver du utrymme för att transportera ditt bagage? Välj från ett komplett utbud av takstänger och lådor. Vill du köra en Citroën som speglar dig? Uttryck din personlighet med de många anpassningstillbehör som finns tillgängliga.

TILLBEHÖR

ETT BRETT SORTIMENT FÖR ATT MÖTA DINA BEHOV

Dra nytta av det breda utbudet av tillbehör som finns med NYA C4 och NYAë-C4, såsom de specifika laddningskablarna för att matcha din laddnings situation i hemmet. Behöver du utrymme för att transportera ditt bagage? Välj från ett komplett utbud av takstänger och lådor. Vill du köra en Citroën som speglar dig? Uttryck din personlighet med de många anpassningstillbehör som finns tillgängliga.

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.