Varumärken hos Autogruppen

Citroën c3

NYA AIRCROSS 2022

ett mer personligt utseende

Det nya kraftfulla frampartiet ger nya Citroën C3 Aircross SUV ett självsäkert och personligt utseende. Du kan dessutom göra din nya Citroën C3 Aircross SUV ännu mer personlig genom nya färger, ny klädsel, en ny 9-tums pekskärm och ett flertal uppkopplingsmöjligheter och förarassistanssystem.

RYMLIG, BEKVÄM OCH MÅNGSIDIG

Citroën C3 AirCross - Modularity
modularitet
Nya Citroën C3 Aircross SUV förblir ett riktmärke för modularitet tack vare sina 2/3 - 1/3 delade baksäten som kan skjutas tillbaka i två sektioner med upp till 150 mm och som har fällbara ryggstöd. Det främre passagerarsätet fälls också platt, vilket gör att föremål upp till 2,4 m långa kan lastas.
Citroën C3 AirCross - Interior Space
invändigt utrymme
Nya Citroën C3 Aircross SUV drar nytta av riktmärket rymlighet och har designats med alla passagerare i åtanke. Dess stövelvolym sätter en ny standard bland konkurrenterna.
Citroën C3 AirCross - Grip Control
GRIP CONTROL
Nya Citroën C3 Aircross kan ge sig ut ur staden genom att justera sin dragkraft tack vare Grip Control. Det geniala systemet har fem lägen, som du kan välja direkt med hjälp av en ratt på mittkonsolen. För säkerhet och kontroll när du färdas i nedförsbacke finns även Hill Descent Assist, som minimerar risken för sladd eller oönskad acceleration när du går nedför. Den fungerar i både framåt och backväxeln samt neutral.

EN MER SÄKER DESIGN,
ÖKAD ANPASSNING

Den mer självsäkra fronten av Nya Citroën C3 Aircross SUV har reviderats helt för att ge ett mer robust utseende. Extern anpassning har reviderats, med 70 möjliga kombinationer, plus ett urval av lättmetallfälgar. Nya C3 Aircross SUV erbjuder också 3 interiöra atmosfärer, var och en med sin egen identitet.

Läs mer

en bestämd front

Den mer självsäkra fronten på Nya Citroën C3 Aircross SUV har reviderats helt för att ge ett mer robust utseende. Den introducerades på nya Citroën C3 2020 och bidrar till den nya Citroëns varumärkesidentitet, självsäker och unik.

De dubbla kromade vinklarna vidgas mot LED-strålkastarna, vilket ger ökad tydlighet och säkerhet.

70 olika kombinationer

Anpassningsmöjligheterna har reviderats, med 70 möjliga kombinationer tack vare:

• 7 karossfärger, inklusive 3 nya
(Khaki Grey, Voltaic Blue och Polar White)
• 4 färgpaket, 2 takfärger.

På det bakre kvartsljusfönstret finns 3 nya highlight-alternativ tillgängliga i kombination med färgpaketen:

• Färgpaket Orange
• Färgpaket White

3 INTERIÖRA UPPLEVELSER

Standardutförandet av nya Citroën C3 Aircross kommer i en Mica-grå textilklädsel.

FÖRBÄTTRAD KOMFORT

Citroën får sina kunder att känna sig “hemma” när de kör genom att ytterligare förbättra välbefinnandet ombord genom sitt Citroën Advanced Comfort®-program.

Nya Citroën C3 Aircross SUV behåller sin modularitet, rymlighet och luftighet, och ökar sin komfortupplevelse ombord tack vare Citroën Advanced Comfort®-stolarna.

TEKNIK

I utförandena SHINE och SHINE EXCLUSIVE är nya Citroën C3 Aircross SUV utrustad med en ny, ergonomisk och användarvänlig 9-tumspekskärm.

 

 
Läs mer

9" touchskärm

Nya Citroën C3 Aircross SUV har en ny 9″ kapacitiv pekskärm för att vara mer ergonomisk och för större användarvänlighet.
trådlös laddning

Nya Citroën C3 Aircross SUV kan specificeras med trådlös induktionsladdning som tillval för kompatibla smartphones. Den här teknologin är praktisk och funktionell och eliminerar behovet av en telefonladdkabel.

anslutningar

Nya Citroën C3 Aircross SUV erbjuder ett omfattande utbud av anslutna tjänster:
• Citroën Connect Box
• Connected Navigation
• Mirror Screen kompatibel med Android Auto och Apple Car Play.

körhjälpmedel

Nya Citroën C3 Aircross SUV har upp till 12 tekniker för att öka säkerheten och den säkra körupplevelsen. De inkluderar Grip Control med Hill Descent Assist och head-up-färgskärmen, som säkerställer att information alltid finns i ditt synfält.

. .

Vill du byta in din nuvarande bil?

EFFEKTIVA MOTORER

Nya Citroën C3 Aircross SUV finns med PureTech Bensin-motor, 110 hk eller 130 hk.

• PureTech 110 bensinmotor finns med en 6-växlad manuell växellåda.
• PureTech 130 bensinmotor finns med en 6-växlad automatisk växellåda.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.