Varumärken hos Autogruppen

Citroën c3

Inspirerande och unik design

. .

skiljer sig från mängden

Citroën C3 har en inspirerande och unik design som skiljer sig från mängden. Med sina totalt 97 olika anpassningsmöjligheter av exteriören kan du matcha din bil med din personliga stil. Den har utrustats med Advanced Comfort-säten och en förstklassig fjädring som ger den topplaceringen i sin kategori. Den är modern och har 12 förarassistanssystem som förenklar körningen.

EN NY DESIGN

Med en djärv ny design som hämtar inspiration från konceptbilen 2016 – CXPERIENCE.
C3 markerar en ny era när det gäller stil för Citroën som är mer självsäker och dynamisk än någonsin.
Den övergripande designen förstärks ytterligare med element hämtade direkt från SUV-regelboken.
Citroën C3 - Old Design 1 Citroën C3 - New Design 3

UPPLEV C-XPERIENCE

Citroën C3 - En Assertiv Design
EN BESTÄMD DESIGN
Citroën C3 ombildar den kompakta luckan med ett mer målmedvetet och energiskt utseende som ger den ännu mer närvaro på vägen. Detta förstärks ytterligare med nya stora lättmetallfälgar och omdesignade Airbumps®, med sina tre präglade kapslar som är både djärva och skyddande. Framtill ger den höga, horisontella motorhuven den ett självsäkert utseende, medan kromade vinklar framhäver bilens bredd. Citroën C3 är en sann banbrytare.
Citroën C3 - Ett nytt framparti
ETT NYTT FRAMPARTI
C3 Citroën markerar en ny era när det gäller Citroën-styling och inspirerad av konceptbilen CXPERIENCE, och C3 Citroën har omarbetats med sina varumärken i krom som nu är uppdelade mellan LED-varselljus och nya LED-strålkastare. Mjukare element som dimljusens rundhet skapar balans och omges av en färgad insats.
Citroën C3 - Kombinerad stil
KOMBINERAR STIL OCH SKYDD
Den nya designen av Airbump® utvecklar det robusta utseendet som kännetecknar exteriörstilen på Citroën C3. De har också den extra fördelen att de skyddar karossen från vardagliga stötar. Den första kapseln består av tre skulpterade kapslar och är framhävd i ett urval av färger som matchar färgen som valts för dimljusramen.

97 FÄRGKOMBINATIONER​

Play Video

Imponerande anpassningspotential

Den imponerande anpassningspotentialen hos C3 gör att du kan välja upp till 97 exteriöranpassningskombinationer. Att välja din perfekta C3 är enkelt tack vare färdiga färgpaket som matchar exteriöra höjdpunkter med ett tvåfärgat tak. Till sist, anpassa ditt tak med ett urval av tre olika dekaler för att avsluta utseendet.

UPPLEV INTERIÖREN

Efter att ha valt bland de 97 anpassningsalternativen för Citroën C3, vänd nu din uppmärksamhet mot dess interiör. Varje interiörmiljö har utformats för att fungera som ett riktigt vardagsrum med skräddarsydd instrumentbräda, säten och dörrlister, vilket skapar en varm och välkomnande miljö för alla passagerare. Det finns två nya atmosfärer att välja mellan, förutom standardatmosfären, det varma skandinavien-inspirerade ‘Techwood’ och den mer dynamiska och färgglada Emerald.

11 KÖRHJÄLPSFUNKTIONER

Tack vare körassistansteknik som Park Assist och backkamera säkerställer Citroën C3 att körningen alltid är en stressfri körupplevelse. För att göra körningen säkrare har Citroën C3 ett övervakningssystem för döda vinkeln, föraruppmärksamhetsvarning och andra användbara körhjälpssystem.

Vill du byta in din nuvarande bil?

EFFEKTIVA MOTORER

Välj från den senaste generationen Euro 6 högpresterande och effektiva bensinmotorer. Det finns versionerna Puretech 82 och Puretech 110, båda med bränslebesparande Start & Stop-teknik. Den automatiska växellådan EAT6 finns även på Puretech 110 S&S och erbjuder smidiga och snabba växlingar.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.