Varumärken hos Autogruppen

Citroën berlingo

till proffs och företag

citroën business
hos autogruppen

Citroën Berlingo har allt som krävs för att tilltala både proffs och affärsanvändare genom att hitta den perfekta balansen mellan djärvhet, praktisk och komfort. Den har programmet CITROËN ADVANCED COMFORT®, designat för att erbjuda oöverträffad komfort och välbefinnande för varje passagerare. Med sin robusta design och färdiga attityd, tillför Citroën Berlingo en ny nivå av modernitet och personlighet till ditt företag.

NY CITROËN Ë-BERLINGO

FOR EVEN GREATER COMFORT

– 100 % effektiv körning: Smidig, tyst och vibrationsfri

– Enkel och bekväm laddning: Enkel att använda med enkla och praktiska laddningslösningar och en räckvidd på upp till 174 miles (WLTP-testcykel).

– Låg kostnad: Låga driftskostnader, mindre än bensin- eller dieselversioner.
Noll CO2-utsläpp vid avgasröret: Ansvarsfull personlig mobilitet med “Nollutsläpp” som säkerställer tillgång till stadszoner med låga utsläpp.

– Dedikerade elektriska tjänster: En rad tjänster dedikerade till elfordon, vilket gör att du kan resa med fullständig sinnesfrid.

ELEKTRISK MOBILITET I Ë-KOMFORTKLASS

Citroën Berlingo - ë-komfortCitroën Berlingo - ë-komfort
KÖRLÄGEN
Tre körlägen Allt har övervägts för att säkerställa att Nya Citroën ë-Berlingo är smidig och enkel att använda. I mittkonsolen finns körlägesväljaren, välj mellan: -Normal, för att säkerställa den bästa kompromissen mellan driving range och dynamisk prestanda -Eco, för att optimera energiförbrukningen -Kraft, för att prioritera prestanda med maximal effekt och vridmoment
Citroën Berlingo - ë-TOGGLECitroën Berlingo - ë-TOGGLE
Ë-TOGGLE
ë-växeln på mittkonsolen styr den automatiska växellådan, vilket gör det enkelt att välja mellan back, neutral eller körning (R,N,D). Den fungerar med en enkel tryckknapp med två lägen; P, för att aktivera parkeringsläget. B, till aktivt bromsläge, vilket förbättrar energiåtervinningen när fordonet bromsar eller bromsar in.
Citroën Berlingo - Onboard ComfortCitroën Berlingo - Onboard Comfort
VARDAGSFUNKTIONER
Nya Citroën ë-Berlingo har två användbara vardagsfunktioner: - Uppskjuten laddning, för att batteriet ska kunna laddas när elen är billigast. - Förinställ kupétemperaturen före avgång, för att använda luftkonditioneringen eller värmen när fordonet fortfarande är anslutet till elnätet. Säkerställer körkomfort samt maximerar körräckvidden.
Citroën Berlingo - DISTINCTIVE DESIGNCitroën Berlingo - DISTINCTIVE DESIGN
SÄRSKILD DESIGN
Monogrammet "ë", som betecknar elektriskt, finns på grillen på Nya Citroën ë-Berlingo. Det finns också på bakluckan, före fordonets namn. Den elektriska versionen kännetecknas av sitt "Anodised Blue" Color Pack på dimljusramarna och Airbumps®.
Citroën Berlingo - Charging socketCitroën Berlingo - Charging socket
Synligt laddningsprocess
Nya Citroën ë-Berlingos laddningslucka är placerad i stället för tankluckan på bensin- och dieselversioner. Den har en ljusdiod som visuellt följer laddningsprocessen. - Vit LED: Hemläge - Blinkande grön lysdiod: Laddning pågår - Grön lysdiod: Laddningen är klar - Blå LED: uppskjuten laddning.
Citroën Berlingo - Driving Range and Charging SolutionsCitroën Berlingo - Driving Range and Charging Solutions
UPP TILL 280KM FRIHET
Nya Citroën ë-Berlingo bygger på den senaste elektriska tekniken utvecklad av Stellantis Group. Nya ë-Berlingo's 50 kWh litium-batteriet erbjuder upp till 280 km räckvidd beroende på körläge. Det är garanterat i åtta år eller 160 000 km (för 70 % av batterikapaciteten vid slutet av garantiperioden). För att optimera fordonets körräckvidd återvinner regenerativ bromsning energi under inbromsning eller under retardation. Aktivering av "B"-knappen på konsolen aktiverar regenerativ bromsning.
Citroën Berlingo - FactorsCitroën Berlingo - Factors
Faktorer som påverkar räckvidden
Flera faktorer påverkar din körsträckan. De fyra viktigaste är: - Farten - Temperaturen (yttertemperatur och aktivering av luftkonditionering eller uppvärmning av fordonets interiör) - Lasten buren - Körstil
Citroën Berlingo - SolutionsCitroën Berlingo - Solutions
Laddningslösningar:
Enkelt och praktiskt
Tre laddningslösningar med varierande hastighet finns tillgängliga beroende på din användning. - Hemladdning så att batteriet kan laddas helt på mindre än 15 timmar. - Privat eller offentlig snabbladdning med en snabbladdningsbox av Wallbox-typ från 3,7 kW till 22 kW. - Supersnabb laddning på offentliga laddstationer på upp till 100kW gör att upp till 80 % av 50kWh-batteriet kan laddas på 30 minuter.

ELEGANS OCH EN MODERN STIL

Grand C4 Spacetourer har eleganta kurvor med flödande linjer och en bestämd karaktär. För att kunna erbjuda oförglömliga resor har fordonet imponerande volymer, som går hela vägen upp till enorma 2 181 liter lastutrymme när andra och tredje sätesraden är nedfällda. Den har också breda säten för varje passagerare, oändligt med förvaringsutrymme och oöverträffad anslutning. Fronten har en ljussignatur i tre nivåer, symbolen för dagens Citroëns. Dess silvergrå takbågar ger sann stil och elegans.

Personlighet

En självsäker personlighet

Omisskännlig från alla vinklar, Citroën Berlingo börjar med en hög, kort motorhuv och djärv front. Kombinationen av en stor vindruta, signatur Airbump-paneler och kontrasterande färgade insatser skapar en verklig känsla av personlighet för ditt företag.

ANPASSNINGAR

En mängd olika anpassningar

Alla passagerare åtnjuter samma nivå av komfort tack vare de tre baksätena med samma bredd med de individuella baksätena, som också fälls platt antingen separat eller tillsammans. Resultatet är ett plant, användbart lastutrymme. 

förarassistans

18 Förarassistanssystem

Citroën Berlingo lägger den senaste tekniken på din sida. Det finns inte mindre än 18 säkerhetssystem och körassistanssystem, inklusive Head-up display, Aktiv säkerhetsbroms och Park Assist. Dessa funktioner hjälper dig att förenkla manövrar, hjälpa förare att förebygga olycksrisker.

Anslutningar

4 lösningar

Citroën Berlingo är utrustad med en 8″ pekskärm och har inte mindre än 4 möjligheter att ansluta dig till bilen, inklusive en trådlös laddare för din smartphone, 3D-navigering, röstigenkänning och spegelskärm. För verklig sinnesfrid är Citroën Berlingo utrustad med Citroën Connect Box med nödsituation och biståndssystem.

håll familjen uppkopplad

Citroën Berlingo finns tillgänglig med ett brett utbud av högpresterande motorer. Den avancerade och smidiga EAT8 8-växlade automatiska växellådan finns på bensinmodellen PureTech 130 S&S, och erbjuder ännu mer komfort och körglädje.

100% ELECTRIC

Nya Citroën ë-Berlingo är den 100 % elektriska transportbilen med fokus på ergonomi, praktisk funktion och komfort. Oavsett om du är hantverkare, säljare eller varuleverantör med krav på nya transportlösningar är nya Citroën ë-Berlingo perfekt för körning både i städer och på landsbygd.

Kör bekvämt med Citroëns eldrift och ha smidig kontroll på din körning tack vare:

 • Räckvidd upp till 275 km*
 • Snabbladdning upp till 80 % på 30 min
 • Ingen kompromiss vad gäller praktiska lösningar och utrustning
 • Behaglig körning i läge ë-komfort
 • Tillgång till e-tjänster som underlättar det dagliga livet med transportbilen (programmera laddning och planera resor på distans).

*Beroende på körstil. Kör 80 % av dina resor mellan 190 och 280 km med en batterikapacitet på 50 kWh utan att behöva ladda om. Räckvidden beror på körstil, hastighet, elförbrukning för komfortutrustning, yttertemperatur, antal passagerare, last och terräng, med mera.

BLUEhdi - diesel

En ny lättviktsplattform och effektiva motorer för låga driftskostnader, dynamisk körning och klassledande körkomfort.

2 dieselmotorer

 • BlueHDi 100, Manuell
 • BlueHDi 130, Automat EAT8


Visste du att du kan tanka 100% förnybart och fossilfritt i alla våra dieselmotorer?

UTRUSTNINGSPAKET

Berlingo har blivit mer robust och tålig, samtidigt som den har den har fått en kraftfullare yttre desgin med dynamiska linjer. Dessa detaljer är mest framträdande jämfört med den gamla modellen:

 • En ny front som är karaktäristisk för Citroëns nyare modeller, t.ex. storebror Citroën Jumpy: En hög men samtidigt kort motorhuv med strålkastare som integreras sömlöst med grillen och märkes-emblemet.
 • I profil ser man dynamiska linjer som bidrar i hög grad till bilens tuffare karaktär jämfört med sin föregångare.

NEW BUSINESS

Exempel på utrustning:
 • Multiflexsoffa
 • Farthållare
 • Parkeringssensorer bak
 • Digitalradio, DAB, Bluetooth, USB- & AUX- anslutning
 • Höj- och sänkbart samt skjutbart förarsäte

BUSINESS PREMIUM

Exempel på utrustning utöver New Business:
 • 8” pekskärm med Mirror Screen (Apple CarPlay® och MirrorLink™ med möjlighet till appar såsom Spotify, podcasts m.m.)
 • Läderratt
 • Fast dragkrok
 • Webasto (endast med dieselmotor)
 • Surround Rear Vision inkl. parkeringssensorer fram & bak med siktpaket

BUSINESS EXCLUSIVE

Exempel på utrustning utöver Business Exclusive:
 • Intelligenta strålkastare
 • Navigation
 • Filhållningsassistans
 • Adaptiv farthållare
 • Surround Rear Vision, Digital innerbackspegel (visar trafiken via kamera på bak på bilen)
 • Trafikskyltavläsare
 • Active Safety Brakw
 • Dödavinkelvarnare på passagerarsidan

vill du byta in din bil?

VI BYTER OCH KÖPER IN ALLA MÄRKEN OCH MODELLER

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

vill du byta in din bil?

VI KÖPER OCH BYTER IN ALLA BILMÄRKEN

Du vet väl om att vi gärna köper in bilar också. Du får en trygg och enkel affär utan de utmaningar som finns om du ska sälja privat. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.

Gör en kostnadsfri värdering nu, få en offert av oss inom kort och gör din bästa bilaffär.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller
. .

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.