CITROËN – FÖRSÄLJNING

Ska du köpa en ny bil? Tryggare kan ingen vara med sitt bilägande än hos Citroën. 

Hos Citroën får du många fördelar när du köper eller leaser en ny bil:

– Privatleasing från 1999 kr/mån
– Design och utrustning till ett extremt bra pris
– Skräddarsydda företagslösningar
– 3 års nybilsgaranti

Vi erbjuder dig ett nytt och tryggt bilägande när du köper en ny Citroën. Är du intresserad av enkelt bilägande? Har du nyss startat ett företag eller ska expandera? Det börjar kanske bli dags att byta bil? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta rätt! Vi har många års erfarenhet av nybilsförsäljning och strävar alltid att ha den senaste utbildningen. 

 

CITROËN – AUKTORISERAD VERKSTAD

Rätt underhåll och regelbunden service ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Vänd dig alltid till din auktoriserade Citroënverkstad så kan du vara säker på att förebygga problem och onödiga kostnader. Våra kunniga Citroëntekniker har den senaste tekniska informationen, verktygen och diagnosprogrammen som gör att de kan din Citroën in i minsta detalj.

-Citroën diagnosverktyg

Din Citroën kontrolleras med ett unikt diagnosinstrument som läser av eventuella fel. När det behövs programmerar det om mjukvaran i de elektroniska systemen och åtgärdar fel på exakt rätt sätt.

-Citroën garantiarbeten

Du får hjälp med eventuella garantiarbeten.

-Citroën uppdateringar

Vi ser till att din Citroën vid behov får rätt uppgraderingar i program- och mjukvaran och vi åtgärdar direkt om fabriken rekommenderar eventuella justeringar. Allt som krävs för att din bil ska bli säkrare, mera komfortabel och bränsleeffektiv.

-Citroën skadeverkstad

När olyckan varit framme hjälper vi dig hela vägen från anmälan till reparation av din bil. Vi har förenklat det för dig så att du lämnar bilen på samma ställe som du servar hos våra servicerådgivare.