fbpx

Bygg din Fiat

bygg-din-fiat

Bygg din dröm Fiat

Klicka på en modell för att börja bygga

I den italienska bilfamiljen ingår det populära bilmärket Fiat, som står för lyx i ett mindre format. En Fiat är perfekt att använda som stadsbil eftersom den är smidig med och . Med vår tjänst ‘’bygg din bil’’ kan ni enkelt sätta ihop er drömbil med hjälp av våra olika tillägg- välj allt från exteriör och interiör till utrustningspaket till din Fiat.

500 BEV

Fiats nya helelektriska småbil 500 BEV

Elektrifiera dig med våra el-och hybridbilar

När det gäller våra miljövänliga alternativ har vi möjlighet att erbjuda kontantköp, avbetalning, privatleasing och en skräddarsydda företagslösningar. Med våra el och hybridbilar kan du som privatperson och företagare uppleva en helt ny körupplevelse. Med tysta motorer och 0 g CO2-utsläpp under körning kan du enkelt vara med för att skona klimatet. Följ av detta tillkommer även en låg skatt eftersom fordonet inte har en lika stor påverkan på klimatet som bensin och dieselmotorer. El-och hybridbilarna erbjuder en helt ny körkänsla när körningen består till 100% av el.

Med en snabb acceleration och tyst upplevelse bidrar du till ett bättre klimat och en bättre körupplevelse. Med en smidig körning utan ryckningar och  minskade vibrationer ser du även till att din körning blir bekväm och behaglig.  För mer frågor om våra el och hybridbilar är ni varmt välkomna in till oss för en personlig rådgivning. Vi finns även till hands på telefon, mejl och kontaktformulär!

 

Skillnad mellan elbilar och laddhybrider

Laddhybriden kallas även plug-in-hybrid och har två motorer: en förbränningsmotor och en elmotor. Laddhybider har precis som elbilar ett batteri som kan laddas från elnätet, men batteriet räcker inte lika långt som det i de renodlade elbilarna. Laddhybrider tankas därutöver med bensin eller i några fall diesel. I framtiden förväntas även laddhybrider som kan köra på förnybara drivmedel.

 

Elstolpar

För att kunna ladda sin nya el-och hybridbilar behöver även man montera elstolpar. Vi erbjuder möjligheter till montering av elstolpar och även lösningar till finansiering.