fbpx

Alfa romeo

alfa romeo helsingborg autogruppensyd

Alfa romeo

Alfa Romeo är en italiensk biltillverkare med säte i Turin och grundad i Milano 1910. Alfa Romeo har blivit känt för sina sportiga personbilar och framgångar inom bilsport. Det traditionsrika företaget ingår sedan 1986 i Fiat-koncernen (Fiat Chrysler Automobiles). Alfa romeo är även en av Europas klassiska sportbilstillverkare men är även känd utöver Europas gränser. Signaturärgen är och har varit färgen röd sedan början av tillverkningen, färgen representerar även den klassiska racing färgen. 1925 firade man sin första stora framgång då man blev världsmästare inom racing.

Det finns många olika typer och varianter av Alfa Romeo. Förutom att bilen genomsyras av racingtillbehör så finner man även att Alfa Romeo är innovativ och intelligent. Innan dagens produktion av moderna bilar så har Alfa Romeo även tillverkat fordon under andra världskriget. Produktionen bestod bland annat av lastbilar som såldes både till den italienska försvarsmakten och den tyska armén. Tillverkning bestod även av flygmotorer till det italienska flygvapnet. 

 

Rosso alfa

Den röda racing färgen är den som igenkänns mest när man tänker på Alfa Romeo. Även bilmärket ferrari använder sig av den alfa röda färgen för att signalera sport och racing. Färgen är ganska vanlig för italienska bilar då även Fiat använder sig av färgen röd i sitt bilmärke- det gör även Abarth. Hos oss har vi ett stort innehåll av Alfa Romeo bilar. Det betyder att det finns en modell som passar alla som söker en kombination mellan skönhet och intelligens.

Alfa Romeos interiör ger en känsla av en förstklassig känsla när man provkör och upplever bilarna. Designen är ikonisk där man har fokuserat på att insidan ska förmedla skönhet och giva föraren en alldeles speciell körupplevelse. Med den omslutande tekniken kan du som förare känna dig trygg i fordonet. Alfa Romeo erbjuder nämligen det senaste inom generationens avancerade förarassistanssystem. Systemet övervakar din framgång genom terrängen och även din omgivning runt om dig.

Med aktiva dödavinkelvarnare, trötthetsvarnare, aktivt körfältsassistans och navigationssystem håller du dig säkert på vägarna. Med appen kan du dessutom hålla koll på bilens kapacitet och prestanda. Kombinera Alfa Romeos dynamik med dessa vackra interiörer och exteriör- så har du en bil vars framfart kommer rikta många blickar. 

 

Alfa Romeo hos din bilhandlare

Vi på Autogruppen rekommenderar starkt att du som Alfa Romeo intresserad besöker oss där du får provköra en av modellerna. Vi vill att så många som möjligt ska kunna få ta del av fordonets framfart och komfortabla körning. På så vis får även lära känna bilen och alla dess olika funktioner. Vi står till tjänst när du vill köra ett extravagant fordon.

Vi erbjuder olika betalnings-och ägandemöjligheter för din bekvämlighet. Här kan du välja att privatleasa och att köpa bilen med det medel du vill. För att veta mer om Alfa Romeo och betalningsmöjligheter är ni välkomna in till oss. Förutom bilar i toppskick finner ni även kompetent personal med god servicekänsla.