Autogruppen LOGO Horizont

FÖRBESTÄLL NYA

AIWAYS u6

— Bli bland de första i Sverige att ta emot den helt nya Aiways U6.

Kraftfull, atletisk, elektrisk.

Fullt elektriskt. Fullständigt förträfflig. Alltid över förväntan och räds inte att sticka ut från mängden. Den nya elektriska Aiways U6 är en ambitiös och atletisk SUV-Coupé – som utmanar elektromobiliteten med en djärv design och framtidsorienterad teknik.

Överraskande kraft. Imponerande prestanda.

0 HK
Prestanda
0 Nm
Vridmoment
0 KM*
Räckvidd
0 kWh
Batteri
0 min
Snabbladdning

*Aiways U6: Elektrisk energiförbrukning 160 Wh/km. Räckvidd per uppladdning: 405 km (WLTP) – kan påverkas av körstil och väderförhållanden. Uppladdningstid för hemmaladdare: Ca. 7,5 tim. vid 11 kW. Uppladdningstid för snabbladdare 20%-80%: Min. 35 min. vid upp till max 90kW under delar av uppladdningen – laddhastigheten beror på flera faktorer, bl.a. laddbox, strömförsörjning, batteritemperatur och väderförhållanden.

Välj en färg.

Piano Black

Mint Green

Canary Yellow

Glacier White

Aiways U6 - Piano Black.
Aiways U6 - MintGreen.
Aiways U6 - CanaryYellow.
Aiways U6 - GlacierWhite.

Förväntad leverans: Tredje kvartalet 2023

Kaxig som en SUV.

Sportig som en Coupé.

Design i

särklass

Det visuella uttrycket förstärks av den tvåfärgade karossen där den svarta taklinjen tydligt framhäver hajfensdesignen och ger bilen en särpräglad karaktär som är lätt att känna igen.

Aiways U6 - Canary Yellow - Side
Aiways U6 - Fälg
Aiways U6 - Laddning
Aiways U6 - Bagage
Aiways U6 - Förarkupé

Anpassad för alla

Dina sinnen.

Sportig men enkel. Sofistikerad men elegant. Detta kännetecknar kupén som innehåller klassens största panoramaglastak, en 14,6″ pekskärm med trådlös mobilladdning, ambient belysning och en sci-fi-inspirerad växelspak.

Standard

Utrustning.

Vi hjälper dig med din bilaffär.

Autogruppen

Autogruppen grundades 1962 och är ett familjedrivet bolag.
Företaget är agent och återförsäljare för ett flertal kända varumärken och bedriver en fullserviceanläggning med bilförsäljning, service, skadereparation, garantireparationer, rekonditionering, reservdelar och mycket mer.

Vårt uppdrag ligger i att nå ut för att möta våra kunders behov, och vi lovar att ta oss an utmaningarna och revolutionera sätten på vilka vi kan fortsätta att uppfylla det uppdraget, även mitt i det oförutsedda.

Autogruppen som familjeföretag har också ett speciellt band med sina anställda. En familjär atmosfär, så avgörande för dagens teamorienterade ledningssystem, denna atmosfär sträcker sig till relationerna med andra anställda, och långa tjänsteutmärkelser är helt normen i familjeföretag.

Välkommen till Autogruppen, tryggt och enkelt.

Information

För detta varumärke är vi en auktoriserad skade- och serviceverkstad.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 – 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.