Search
Close this search box.

ABARTH 595

Upplev Abarth 595.

Sätt dig i förarsäten och anta utmaningen, ta tag i ratten och testa prestandan i dina händer! Abarth 595 har allt förbättrats för att överträffa alla dina förväntningar.

Du är alltid välkommen att boka en provtur hos oss på Autogruppen.

Välj mellan flera olika

Färger.

Abarth 595 finns i sex eleganta färger: Blå 131, Röd Passione, Svart Scorpione, Grå Campvolo och Mörkgrå Record. Tack vare det breda utbudet av färger har du möjlighet att skräddarsy din nya bil precis som du vill ha den.

0 Nm
Hästkrafter (165 hk)
0 sekunder
0-100km/h
0 km/h
Toppfart

LÅT SKORPIONEN

GUIDA DIG

Abarth 595 är startmodellen för dem som vill träda in i Abarths värld. 1,4 Turbo T-Jet med 165 hk, Torque Transfer Control Det är dags att ha roligt. På allvar.

i bilen och ger ett exklusivt uttryck. Insidan andas minimalistisk design med stämningsbelysning och kvalitet in i minsta detalj.

Tekniska

Specifikationer.

Upplev Abarth 595

Vi hjälper dig med din bilaffär.

Autogruppen

Autogruppen grundades 1962 och är ett familjedrivet bolag.
Företaget är agent och återförsäljare för ett flertal kända varumärken och bedriver en fullserviceanläggning med bilförsäljning, service, skadereparation, garantireparationer, rekonditionering, reservdelar och mycket mer.

Vårt uppdrag ligger i att nå ut för att möta våra kunders behov, och vi lovar att ta oss an utmaningarna och revolutionera sätten på vilka vi kan fortsätta att uppfylla det uppdraget, även mitt i det oförutsedda.

Autogruppen som familjeföretag har också ett speciellt band med sina anställda. En familjär atmosfär, så avgörande för dagens teamorienterade ledningssystem, denna atmosfär sträcker sig till relationerna med andra anställda, och långa tjänsteutmärkelser är helt normen i familjeföretag.

Välkommen till Autogruppen, tryggt och enkelt.